Ми у Facebook
20.10.2014, 13:21

Рівнерада просить президента та прем'єр-міністра врятувати "Рівнеазот"

Під час позачергової сесії Рівненської міської ради депутати прийняли звернення до президента України та прем'єр-міністра щодо заходів, які б попередили зупинку підприємства.
Депутати одноголосно підпримали звернення, щоб недопустити зупинки промислового гіганта краю.

Депутати Рівнеради зібралися на позачергову сесію

Звернення

Рівненська міська рада занепокоєна рішенням уряду щодо заборони подачі природного газу для технологічних потреб хімічних підприємств України, що призведе до зупинки підприємства ПАТ "Рівнеазот", на якому працюють більше 4000 рівнян.

У минулому році підприємство сплатило 450 мільйонів гривень податків і платежів до бюджетів усіх рівнів з1,1 мільярда гривень, зібраних на території міста.

Зупинка «Рівнеазоту» може стати для Рівного великою бідою


Крім того, можуть припинити свою роботу каналізаційні очисні споруди цього підприємства, які очищають 70% господарсько-фекальних стоків міста Рівного.

Все це призведе до погіршення фінансового стану міста, зростання соціальної напруги і непередбачених екологічних наслідків у регіоні.

Беручи до уваги зазначене вище, переконливо просимо вас вжити всіх необхідних заходів для попередження зупинки надзвичайно важливого для міста та регіону підприємства ПАТ "Рівнеазот".





На правах реклами