Ми у Facebook
20.10.2014, 07:40

Гороскоп на 20 жовтня: несподівані повороти

Ймовірні якісь перешкоди, конфліктні ситуації, неадекватні вчинки. «Сюрприз» можна отримати там, де навіть здогадатись важко. Краще займатися звичними повсякденними справами. Обережно з чужими фінансами!
Астрологічний прогноз: 20 жовтня 2014, понеділок.

26 місячна доба. Місяць у знаку Діви (четверта чверть, спадає).

Ранок понеділка рекомендується почати активно, бо є ризик загрузнути у невирішених повсякденних проблемах. А невитрачена енергія може обернутись на незрозумілі вчинки і навіть прояви агресії.

Так і кортить посваритися, звинуватити у власних невдачах будь-кого, тільке не себе… Дехто примудриться зруйнувати і зіпсувати те, що вже є. Звичайно, ламати – не будувати…

Треба добре постаратися, щоб взяти себе в руки. Буде важко використати свій фізичний потенціал хоча б на щось нове й позитивне. Але за це світить великий респект!

Сьогодні маємо бути готові до помилок, несподіванок і різких поворотів.

Найкраща зброя у подоланні різних перешкод – внутрішній спокій, впевненість в собі, самодисципліна, точність, пунктуальність.

Будьмо обережні з фінансами, не жартуймо з боргами. Та й покупки можуть виявитися невдалими і навіть викликати сварку в сім`ї.

А взагалі, сьогодні добре займатися навчанням, самоосвітою, своїми прямими професійними та домашніми обов’язками, допомагати дітям, молодшим членам родини, стажистам та практикантам.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Гороскоп на тиждень 20 – 26 жовтня
Почему понедельник – самый тяжелый, а вторник – самый нервный
О чем говорит наш сон в понедельник и что часто снится с четверга на пятницу
Ежедневный лунный гороскоп покупок





На правах реклами