Ми у Facebook
21.10.2014, 10:46

Рівненщина: 15 тисяч сімей отримали житлові субсидії

Для 14 тисяч 700 сімей Рівненщини вже призначені житлові субсидії, повідомили в департаменті соціального захисту населення Рівненської ОДА.
Урядом прийнято ряд змін до законодавчих актів, якими забезпечується призначення житлової субсидії. Так Постановою Кабінету Міністрів України від 06.08.2014 № 409 „Про встановлення державних соціальних стандартів у сфері житлово-комунального обслуговування” затверджено соціальні норми житла (для оплати користування житлом, централізованого та індивідуального опалення) та соціальні нормативи користування житлово-комунальними послугами (централізоване постачання холодної і гарячої води, централізоване водовідведення, електропостачання, газопостачання, вивезення побутових відходів) для надання субсидій на оплату житлово-комунальних послуг.

На Рівненщині 7 тисяч 700 родин отримуватимуть субсидії на оплату житлово-комунальних послуг, ще 7 тисяч – на придбання твердого палива і скрапленого газу.

- Разом з тим, в департаменті прогнозують, що впродовж опалювального сезону 2014-2015 року житлову субсидію отримуватимуть 30-34 тисяч сімей Рівненщини, - повідомляє прес-служба Рівненської ОДА. - Загалом цьогоріч для надання субсидій з державного бюджету для малозабезпечених сімей Рівненщини передбачено 64 мільйони гривень.

Статті до теми:

Встановлення лічильників тепла в квартирі

Чи можуть жителі Рівненщини розраховувати на компенсації за перехід на негазові котли?

Міська влада Рівного не обиратиме фірми, що встановлюють лічильники





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини