Ми у Facebook
21.10.2014, 12:47

Парламент має забезпечити участь у виборах воїнів АТО - Петро Порошенко

Президент України Петро Порошенко вважає безвідповідальними дії тих депутатів, які не проголосували за зміни до закону про вибори, що забезпечують волевиявлення військових у зоні АТО під час виборів до Верховної Ради 26 жовтня.
«Аморально для депутата позбавляти воїнів права обирати», - сказав Глава держави журналістам під час робочої поїздки у Черкаську область.

Глава держави зазначив, що таке голосування народних обранців свідчить про правильність його рішення щодо розпуску Верховної Ради і оголошення позачергових виборів.

Президент запевнив, що як Глава держави докладе всіх зусиль для того, щоб військовослужбовці у зоні АТО змогли проголосувати. «Сподіваюся, що цей закон буде проголосовано. Якщо це не буде зроблено, буду розчарований, але зроблю все, щоб це відбулося», – сказав Петро Порошенко.

«Все зроблю, щоб воїни мали право проголосувати. Їх треба шанувати і владі, і опозиції», - заявив Президент, зазначивши, що військові сьогодні мають найбільший авторитет і довіру у населення, тому повинні мати право виявити свою волю.

Статті по темі:

Як замість політичної реклами можна було переобладнати армію [ІНФОГРАФІКА]






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ