Ми у Facebook
21.10.2014, 14:17

Янукович планує повернутися в Україну?

Російські ЗМІ опублікували "план повернення Януковича до влади".
План повернення президента-втікача Віктора Януковича до влади в Україні включає ряд послідовник кроків за підтримки Опозиційного блоку на виборах до ВР та "Збройних сил Новоросії".
Згідно з документом "Повернення", планується підготовка усіх ресурсів та підконтрольних організацій, аби нанести рішучий удар по київському режиму.

«Україні потрібен справжній лідер і державний діяч. Тільки Янукович може врятувати країну від розпаду», – зазначено в плані.

Для реалізації "повернення" потрібно провести діяльність у двох напрямках. Зокрема, створити потужну опозиційну силу в українському парламенті та забезпечити нормальну життєдіяльність "Новоросії".

Таким чином, після виборів 2 листопада в ДНР і ЛНР буде утворена єдина політична коаліція. За планом "повернення" саме вона запросить Віктора Януковича до влади, як легітимного президента нового державного утворення.

«Паралельно з цим необхідно забезпечити проходження в парламент України Опозиційного блоку на чолі з Юрієм Бойко. Таким чином буде забезпечено достатній рівень дестабілізації політичного процесу в решті України. Це створить передумови для початку переговорів між Новоросією на чолі з ВФ і київським режимом", – заплановано в документі.

Відтак, виборцям Партії регіонів потрібно вселити надію, що стабільні часи можуть повернутися. За задумом авторів, це активізує протестні сили. Коли розпочнуться масові голодні бунти, київський режим буде зміщений за допомогою збройних сил Новоросії на чолі з ВФ. Остаточно повернення Януковича закріплять новими виборами президента, парламенту України та прийняттям на референдумі нової Конституції.







Статті по темі:

Рівнян досі вітає Янукович [ФОТОФАКТ]

Друга прес-конференція Віктора Януковича у Росії (Відео)





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ