Ми у Facebook
26.10.2014, 14:49

Як рівнянам знайти вкрадений телефон

В наш час ми часто змінюємо мобільні телефони. Вони перестали бути просто засобом комунікації. Телефон - це повідомлення, світлини та відео. Ми підготували інформацію про те, як краще і що робити, якщо вкрали ваш мобільний.
Визначити місцезнаходження мобільного телефону можна з точністю до кількох будинків. Це дозволяє IMEI апарату - пише MTS Today з посиланням на начальника департаменту безпеки «МТС Україна» Дмитра Вінцевича.

Навіть якщо викрадач викинув вашу SIM-карту і вставив іншу, зв IMEI все одно можна дізнатися, де приблизно знаходиться ваш апарат. Щоправда, лише за умови, що телефон або смартфон включений або його не «перепрошили".

Одразу попереджаємо, що зробити це досить складно. Для початку потрібно написати заяву в міліцію (з обов'язковим пред'явленням підтверджуючих документів на право володіння цим пристроєм - гарантійний талон, чеки і т.п).

Одак, якщо ви впливова посадова особа, або ж ваш апарат містить дуже цінну інформацію або дуже-дуже дорогий, спробувати знайти його можливо, піднявши на ноги оперативників. Справа в тому, що про знаходження того чи іншого стільникового терміналу оператор зв'язку приватним особам не повідомляє. А відстеження апарата за IMEI - досить тривала і недешева процедура.

Більше порад та корисних посилань, які допоможуть вам спробувати знайти свій мобільний - за посиланням Можно ли с помощью IMEI-кода найти украденный телефон?

Статті до теми:

Мешканці Рівненської області "йдуть" у мобільний інтернет

Ціни на мобільний зв'язок зміняться





На правах реклами