Ми у Facebook
23.10.2014, 12:42

У Рівному розпочинається «Міні-Міс та Міні-Містер Рівненщина 2014» [+Фото]

У середу, 22 жовтня, у приміщенні МА «Панна» відбувся кастинг юних моделей, які презентували власні таланти організаторам проекту. Дівчата та хлопці мають на меті лише одну ціль - перемогти у Третьому Рівненському регіональному фестивалі краси та таланту «Міні-Міс та Міні-Містер Рівненщина 2014».
На перший кастинг завітали близько 50 діток з усієї області. Цьогоріч у конкурсі можуть приймати участь модники віком від 5 до 15 років. МА «Панна» планує провести ще 2 кастинги, про які буде повідомлено трохи пізніше. Фінал дитячого конкурсу краси відбудеться 21 грудня у ТРЦ «Екватор».

Організатори розповідають, що мета фестивалю краси залучається в сприянні творчого розвитку здібностей дітей, відкриття нових талантів, бажанню примножувати родинні традиції.

Більше фото у МЕДІАГАЛЕРЕЇ

- Ми розпочинаємо третій за рахунком фестиваль краси та таланту «Міні-Міс та Міні-Містер Рівненщина 2014». Цього року до нас приєдналося ще більше діток з усієї області. Даний конкурс робить акцент на талант дитини, а не на її зовнішність, тому діткам потрібно яскраво себе представити. Переможці фестивалю у різних вікових категоріях будуть надалі представляти Рівненщину у Києві на Національному дитячому фестивалі краси та таланту «Міні-Міс та Міні-Містер України», - зазначила директор МА «Панна» Вікторія Дембіцька.




Загалом, конкурсна програма складається із:


- представлення учасників;
- домашнє завдання – презентація талантів: танок, пісня, мізансцена тощо;
- дизайнерська колекція;
- церемонія нагородження – дівчатка у довгих до підлоги пишних бальних сукнях яскравих кольорів, хлопчики – у костюмах.



Усі учасники отримають пам`ятні призи (діадеми, стрічки, дипломи, кубки) та подарунки від організаторів та спонсорів.

Більше фото у МЕДІАГАЛЕРЕЇ



Якщо ви бажаєте, щоб ваша дитина взяла участь у конкурсі «Міні-Міс та Міні-Містер Рівненщина 2014» - зателефонуйте за номерами (0362) 24-00-45 або (098) 831-88-38.





На правах реклами