Ми у Facebook
24.10.2014, 13:45

Останній день голосування у конкурсі “Я гарна”. Обирайте переможницю!

Всі бажаючі дівчата могли взявши участь у конкурсі "Я гарна", який проходив порталі OGO.ua. Учасницями конкурсу стало 9 привабливих дівчат, які поділилися своїми думками про красу. Сьогодні розпочинається голосування за найпривабливішу красуню.
Оксана Хомич

У людини має бути все прекрасно - обличчя, одяг, душа, поведінка і думки. Внутрішня і зовнішня краса - це єдине ціле, яке приносить нам моральне та естетичне задоволення. Людина може бути ззовні прекрасною, її врода може нас захоплювати, вражати, але коли починаєш з нею спілкуватись, то на зміну захопленню приходить розчарування. Адже не раз ми чули слова: "Вона така красива, та краще б мовчала.




Олена Рубель

Зовнішність у будь-якому випадку відіграє важливу роль, тим паче для жінки, але краса дуже швидко втратить свою ціну на фоні грубості, невихованості та неввічливості. Ніколи в житті чоловік не назве красивою жінку, у якої грубі манери та невміння себе поводити, якою б кралею вона не виглядала ззовні.
Краса починається зсередини, тільки там глибоко у ваших помислах та думках і зароджується справжня краса, а зовнішність лише приємний бонус, яким також потрібно вміло розпоряджатися.



Ольга Рачук

Краса вона, як обкладинка глянцевого журналу. Якщо обкладинка не ефектна, то ніхто зміст не оцінить. Ніхто зразу всередину заглядати не стане. Уваги хочеться кожному і чим її більше, тим вища самооцінка. Але є і друга сторона медалі - обкладинка,то красива, яскрава, а всередині неї – пустота...




Ірина Білець


Є дуже гарне прислів'я: "Зустрічають по одежі, а проводжають по розуму" і воно має дуже глибокий зміст, адже багатий духовний світ людини це – рушійний фактор у досягненні найбажаніших вершин, реалізації поставлених планів та втіленні найзаповітніших мрій. Проте не завжди так просто показати свою внутрішню красу, не кожен захоче її розпізнати без чудової зовнішності. Тому в моєму розумінні краса – це вмінні поєднати чарівність серця, ніжність та романтизм твоєї душі з чудовими манерами поведінки які лише підкреслюють привабливу та доглянуту зовнішність.



Юлія Новак

Українська мова багата на синоніми до слова «гарна»: приваблива, мила, чарівна, неповторна, красна, красива, файна, хороша, добра… Але кожне слово принагідне конкретному випадку: «приваблива юнка», «миле дівча», «чарівна жінка», «неповторна наречена», «красна ґаздиня», «красива панянка», «чарівна леді», «файна молодиця», «хороша дружина», «добра мама»… І кожен «гарний» синонім різнобічно висвітлює красу жінки. Бо ж і вік, і сімейний статус, і рід діяльності роблять жінку гарною.



Олена Урин

Я задаю питання, що таке краса? Це поняття дуже не однозначне....для кожного вона асоціюється з чимось іншим. Особисто для мене краса - це духовний світ, моральні і етичні якості кожної людини. Це те, що наповнює кожного із середини. Для мене важлива внутрішня краса, а не зовнішня. Саме головне в нашому житті - це та краса, яка дарує оточуючим щастя, доброту, гармонію... Давайте завжди пам'ятати, що потрібно допомагати людям, творити добро і тоді внутрішня людська краса врятує цей СВІТ!!!!



Єремейчук Євгенія

Краса - це вияв позитивного стану людини. Це прояв внутрішнього благополуччя і рівноваги. Адже, коли людина в депресії, їй зовсім не хочеться доглядати за собою і підтримувати гарний зовнішній вигляд.

А якщо природа не наділила обличчя симетрією, а тіло гарними формами, людина все одно прагне суспільного визнання, і тоді розвиває внутрішній світ.




Марина Карповець


Напевно, якби ми запитали в мільйони людей описати красу, відповідей було б надзвичайно багато, і щоразу б ми думали, що ось, напевно, це і є найточніше визначення краси. Краса невловима, до неї можна бути за крок-за два, але завжди залишається невеличка відстань, оскільки краса ‒ лежить на одному з найвищих п'єдесталів, куди потрібно прагнути, тримаючи високо голову, інколи затуляючи очі від спекотного сонця чи від холодного дощу, а інколи розплющивши їх повністю.



Віра Миронюк

Для мене краса має дуже широке значення. Так як краса навколишня ,так і краса жінки буває різною . Від красивої родимки ,до красивих ніжок. Думаю, бути красивою на багато легше ,ніж помічати красу навколо себе. Бо створити красу розумову не можливо,а от зовнішню привабливість можливо досягнути. Думаю,що та людина котра несе красу в душі,може створювати прекрасні речі.



Сьогодні розпочинається голосування за переможницю конкурсу "Я гарна". Голосування триватиме тиждень до 24 жовтня до 20.00.

Не забувайте, для того, щоб перемогти вам необхідна підтримка друзів, тому ще одна красуня отримає подарунок за найбільшу кількість репостів у себе на сторінці вконтакті. Для того щоб перемогти у цій номінації потрібно щоб якомога більша кількість людей перепостила ЦЕЙ допис.

Також, буде обрана переможниця у номінації "Вибір редакції".

ГОЛОСУВАТИ ЗА ПЕРЕМОЖНИЦЮ КОНКУРСУ "Я ГАРНА"


Подарунки:

За 1 місце за результатами голосування на порталі - Сертифікат від мережі "F5"

За 2 місце за результатами голосування на порталі - місячний абонемент в сортзал "FITNESS CITY CLUB"

За 3 місце за результатами голосування на порталі - місячний абонемент в сортзал "FITNESS CITY CLUB"

За найбільшу кількість репостів у соціальній мережі - місячний абонемент в сортзал "FITNESS CITY CLUB"

За перемогу у номінації "Вибір редакції" - Участь у програмі "Ранкова кава" з Ольгою Данилюк


Генеральний партнер конкурсу



Від Генерального партнера переможниці конкурсу отримають 3 місячні абонементи на відвідування спортивного залу.


Партнери конкурсу:


Отримай сертифікат на 500 грн від техномережі "F5"











На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ