Ми у Facebook
25.10.2014, 17:30

Життя без опалення: 10 плюсів

Ми з вами живемо в такі специфічні часи, коли оптимізм коштує набагато дорожче, ніж долар, якими б кенгуриними стрибками він не стрибав. Так що обурюватися і скаржитися на будь-який каприз влади або погоди марно, набагато краще навчитися у всьому видивлятися плюси і навчати цьому свого ближнього.
То який же позитив може бути від холоду у квартирі?

1. Нарешті ваш довгоочікуваний сон буде міцний і здоровий!
А ви думали, що спати корисно в духоті, коли на запітнілих вікнах у спальні можна виписувати визнання в любові? Звичайно, ні! Найкорисніший сон можна спостерігати при температурі -18 градусів. Так, принаймні, кажуть японські вчені, яким не можна не повірити, дивлячись на їх технічний прогрес.

2. І в салони не ходи! А ви знаєте, що в прохолодному повітрі людина виглядає набагато краще і навіть не так стрімко старіє, як у спеку? Не вірите? Тоді дайте відповідь, чому дідусь Ленін лежить у такому холодному мавзолеї? Погодьтеся, він виглядає не так вже й погано, перебуваючи там багато десятиліть!

Як власники газових котлів можуть скоротити споживання газу?

3. Сімейні стосунки стануть міцнішими! Це в спекотну літню ніч від вашого миленького або миленької чутно було фразу: «Відсунься від мене, мені жарко». А ось в холодну осінню ніч все буде куди романтичніше. Ось побачите, ваша друга половина буде реагувати на вас, як бджола на мед, прагнучи притиснутися всім тілом. Від цього почнеться обмін енергетикою, ну і, природно, посилиться взаєморозуміння.

4. Продукти, забуті на ніч, перестануть псуватися. Тепер навіть котлетки, забуті на ніч на столі, будуть зберігати свіжість і аромат.

5. Нарешті, у вас з'явиться бажання присідати і віджиматися вдома. Коли воду вимкнуть і доведеться економити навіть на чищенні зубів, питання пиття гарячого чаю відрами абсолютно випарується, так що зігріватися доведеться іншими способами. Спорт - відмінний варіант з численними плюсами на виході.

Свої лимони вдома


6. У вас з'явиться ще один аргумент для того, щоб зайнятися сексом. По-перше, це сприяє виробленню гормону ендорфіну, здатного покращувати настрій і надавати енергію. По-друге, чим ще займатися, вірніше, чим ще себе розважати, коли електроенергія така дорога штука?

7. У вас з'явився шанс, нарешті, повірити в силу авітамінозу і змусити себе почати курс прийому вітамінів. До того ж, ці маленькі друзі знесиленого організму допомагають добряче зігрітися! Особливо ті, що з групи В, вони переробляють глюкозу, що міститься в крові, в енергію. Досить ефективні й препарати женьшеню, який має ще й антистресову дію.

8. Ви зможете отримати позапланову відпустку через застуду. А чому б не провести чудовий тиждень на дивані, переглядаючи, що там числиться в новинках кінематографа? Влітку ви ж ніколи б собі таке не дозволили. Чи не так?

9. Жінки відчують себе корисними і красивими. Бабуся, нарешті, буде щаслива, знайшовши собі найцінніше застосування у в'язанні вовняних шкарпеток для всієї родини! Нарешті вона буде впевнена, що її праця не пропаде даремно! Дружина отримає можливість демонструвати свої хутра не тільки в супермаркеті, а ще й вдома у вітальні!

10. Загартування організму. Звичайно, загартуватися до такої міри, щоб спати на снігу, у вас навряд чи вийде, але все ж трохи підстьобнути організм перестати бути таким мерзляком буде достатньо можливостей! Пам'ятайте, що робила сталь? Вона гартувалася! А адже нашій державі потрібні тільки загартовані люди, іншим тут просто буде некомфортно! ))


Джерело: niklife





На правах реклами