Ми у Facebook
25.10.2014, 12:53

Служба безпеки прийматиме відвідувачів цілодобово

В УСБУ в Рівненській області запроваджують цілодобовий прийом громадян з питань забезпечення безпеки під час проведення виборів.
З метою недопущення фальсифікацій та інших порушень законодавства під час голосування, а також об’єктивного встановлення результатів волевиявлення громадян, Управління Служби безпеки України в Рівненській області звертається до мешканців області з проханням сприяти забезпеченню законності проведення виборів народних депутатів до Верховної Ради України.

24 жовтня ц.р. в Управлінні СБУ в Рівненській області цілодобово протягом виборчого процесу, в тому числі у день голосування та дні встановлення результатів виборів, проводитиметься прийом громадян та представників громадських організацій з питань перевірки повідомлень про будь-які зловживання або перешкоджання вільному волевиявленню громадян.

— Якщо вам стали відомі факти порушення виборчої кампанії або їхньої підготовки, можете телефонувати за телефоном довіри управління СБ України в Рівненській області (0362) 678-606, а також на телефон чергового (0362) 22-43-43, — каже Інна Ілючок з прес-групи УСБУ в Рівненській області. — Інформація, яка надійде до Служби безпеки України, буде ретельно перевірена. Анонімність гарантовано.

Статті до теми:

У Рівному новий начальник СБУ

Позачергові вибори до парламенту [ІНСТРУКЦІЯ ВИБОРЦЮ]






На правах реклами