Ми у Facebook
27.11.2014, 22:51

У Рівному запрацювало перше кафе з погодинною оплатою [+Фото]

За першу годину перебування у такому закладі відвідувачі сплачують 25 гривень, за кожну наступну – 18.
На Соборній, 106, нещодавно відкрилося тайм-кафе «Home», де можна працювати, відпочивати, грати в інтелектуальні ігри, пити каву, проводити ділові зустрічі, організовувати тематичні вечірки, переглядати Інтернет, оплачуючи тільки проведений тут час.

За першу годину перебування у такому закладі відвідувачі сплачують 25 гривень, за кожну наступну – 18. Працюватиме заклад щодня з 8 до 23 години. Відвідувач оплачує лише час, проведений у кафе - чай, кава, канапки та фрукти, які може замовити клієнт, включені у цю вартість. Спиртних напоїв у меню немає.

Власники пропонують відвідувачам інтер’єр, близький до домашнього, - просторе приміщення, м’які меблі у пастельних тонах, вільний доступ до Інтернету, а також можливість відпочити від щоденної суєти.

Одна із засновниць антикафе Оксана Крошна, розповіла, що ідея створити нетиповий відпочинковий заклад виникла давно. «Ми з подругою, Анною Сардигою, вирішили запропонувати рівнянам місце для змістовного відпочинку. У тайм-кафе кожен може обрати власний варіант такого відпочинку. Відвідувачі можуть замовити тематичну вечірку, побувати на майстер-класі, семінарі за участю успішних публічних людей, пограти у мафію, стати учасником мовного чи дискусійного клубів, долучитися до буккросингу. Сподіваємося, що наш заклад приверне увагу рівнян, яким цікаве інтелектуальне дозвілля», - каже Анна.







Статті до теми:

Конкурс від OGO.ua - "Моя кава"

"Ранкова кава": гість - ректор Острозької академії Ігор Пасічник [+Відео]





На правах реклами