Ми у Facebook
26.10.2014, 11:20

Терористи ЛНР перейшли на «московський» час, а ДНР - на «донецький»

Незаконні збройні формування, які окупували частину Донбасу, і самопроголошені «народні республіки» відмовились разом зі всією Україною переходити на зимовий час.
У ніч із 26 жовтня 2014 терористичні «народні республіки» ЛНР і ДНР на Донбасі перейшли на московський час, повідомляє ЛІГАБізнесІнформ.

Лідер луганських бойовиків Ігор Плотницький ще 22 жовтня підписав постанову про встановлення московського часу, тобто не переводити годинники на території «ЛНР».

У «ДНР» постанову «О переходе на донецкое время» прийняв так званий «Верховный совет республики» 24 жовтня. У Донецьку вирішили прийняти власний «донецький час», а не «московський».

На території України о 04:00 26 жовтня стрілки годинників були переведені на 1 годину назад у відповідності до 2 часового астрономічного поясу, за яким живе наша країна.

Натомість о 02:00 за московським часом Російська Федерація також перевела стрілки назад на постійний зимовий час. Після «єдиногласного» переходу на постійний літній час три роки тому РФ вирішила повернутися на зимовий час і залишитися там назавжди.

У висновку залишилася та сама 1 година різниці між київським та московським часом.

ІНШІ СТАТТІ ДО ТЕМИ:
26 жовтня Україна перейшла на зимовий час
У ніч перед виборами не забудьте перевести годинники
Путин вернул Россию в зимнее время





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ