Ми у Facebook
28.10.2014, 07:40

Гороскоп на 28 жовтня: нові перспективи

Сприятливий день для більшості представників творчих професій та всіх людей, які люблять свою роботу і сферу основної діяльності. Обставини сприяють поліпшенню добробуту й особистого життя.
Астрологічний прогноз: 28 жовтня 2014, вівторок.

5/6 місячна доба. Місяць у знаку Стрільця/Козерога (перша чверть, росте).

Вдалий день для ділової активності та спілкування а також спілкування з родиною, близькими людьми, вірними друзями та союзниками. Принесуть задоволення не тільки улюблена творчість, а й нудне навчання.

Добре налагоджувати бізнесові та особисті стосунки, радитись з професіоналами. Саме час визначати, обмірковувати й обговорювати нові перспективи.

А от вуличні знайомства й авантюрні пригоди сьогодні небажані.

Непогано складуться справи, пов'язані з навчанням, грошами, іншими фінансовими операціями. Будуть вдалі покупки. Нові теплі речі на осінньо-зимовий сезон порадують і служитимуть довго.

Однак, наштовхуючись на якісь непорозуміння чи перешкоди, не дратуйтеся і не приймайте під впливом першого враження надто квапливих рішень.

Вечір вдалий для коротких поїздок на недалекі відстані. Але не відволікайтесь, якщо ви за кермом чи переходите дорогу навіть у встановленому місці.

До речі, від сьогодні й до п’ятниці затяті курці можуть легко позбутися своєї шкідливої звички.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Гороскоп на тиждень 27 жовтня – 2 листопада
Ежедневный лунный гороскоп покупок
Кому повезет в 2014 году? Прогноз астролога





На правах реклами