Ми у Facebook
29.10.2014, 07:40

Гороскоп на 29 жовтня: життя на підйомі

Досить вдалий день. Життєва енергія на підйомі. Неприємності короткочасні. А маленькі перемоги у різних сферах діяльності принесуть задоволення, творче натхнення і додадуть ще більше оптимізму.
Астрологічний прогноз: 29 жовтня 2014, середа.

6/7 місячна доба. Місяць у знаку Козерога (перша чверть, росте).

Вранці трохи часу займуть справи, які ще вчора вважалися суперважливими. Але поступово на першому плані опиняться зовсім інші заняття. Спробуйте визначити першочергові й зосередьтесь тільки на них. І старайтесь тримати язик за зубами, адже багатьох так і кортітиме висловити все, що накипіло!

У вас все вийде. Хоча на роботі й у політиці ймовірні короткочасні конфлікти через чиїсь надмірні амбіції, прагнення диктувати свої порядки.

У підлеглих може загостритись небажання працювати «за того хлопця» і «на чужого дядю». Ймовірні якісь перестановки чи кадрові зміни. Хтось гучно грюкне дверима і змінить коло свого спілкування. А от міняти щось в особистому та сімейному житті зараз не варто.

Сьогодні добре міняти пріоритети, займатися організаційними і технічними поблемами, комерцією, покупками, вирішувати питання житла та іншої нерухомості.

Якщо виникнуть якісь труднощі, не соромтеся питати, просити поради у професіоналів та більш досвідчених родичів та друзів, які користуються загальним авторитетом.

Ввечері будуть приємними та корисними сімейні посиденьки, романтичні побачення та нові знайомства.

До речі, 28-30 жовтня астрологи вважають вдалими днями, щоб легко покинути курити.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Гороскоп на тиждень 27 жовтня – 2 листопада
Неблагоприятные и рискованные дни 2014 года
Ежедневный лунный гороскоп покупок
Кому повезет в 2014 году? Прогноз астролога





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ