Ми у Facebook
30.10.2014, 08:00

Гороскоп на 30 жовтня: вдихнути свіжі сили

Рішучість, послідовність і пунктуальність дозволять багатьом домогтися успіхів на різних фронтах – від політичного до особистого.
Астрологічний прогноз: 30 жовтня 2014, четвер.

7/8 місячна доба. Місяць у знаку Козерога (перша чверть, росте).

Четвер подарує свіжі творчі знахідки та дозволить зрушити з мертвої точки деякі старі проблеми і навіть вдихнути нове життя у щось забуте, втрачене, безнадійне. Не випадково символ 8 доби Місяця - міфологічний птах Фенікс, який згорає у вогні, а затим народжується заново!

Вдалий день для сміливих ділових, комерційних та суспільно-політичних проектів. Постарайтесь – знання, старання, організаційні зусилля й матеріальні кошти, вкладені сьогодні у справу вашого життя, матимуть максимальну віддачу вже в листопаді!

Саме час проявити особисту ініціативу. Будьте рішучі, дійте відкрито, без хитромудрих таємних інтриг. Але бажано уникати надмірного поспіху, якщо ви не вдоволені теперішнім станом справ. Можливі нервові ситуації при спробах тиснути на оточуючих своїм реальним чи надуманим авторитетом.

У першій половині дня найкраще спілкуватися з давніми діловими партнерами, вірними друзями, перевіреними созниками. Але будьте готові й до самостійного вирішення термінових проблем. Будьте обережні за кермом і не влаштовуйте сцен ревнощів.

Друга половина дня та вечір зовні більш спокійні та гармонійні. Приділіть їх цікавому дозвіллю, навчанню та відпочинку у комфортній атмосфері.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Гороскоп на тиждень 27 жовтня – 2 листопада
Кому повезет в 2014 году? Прогноз астролога





На правах реклами