Ми у Facebook
30.10.2014, 17:00

Якщо вас затримала міліція [+ПОРАДИ]

На офіційному сайті МВС опубліковано мобільний додаток "Порадник “Міліція під контролем”. З його допомогою громадяни, а особливо молодь, можуть дізнатись, як захистити свої права при спілкуванні з представниками правоохоронних органів.
Представники "Асоціації українських моніторів дотримання прав людини в діяльності правоохоронних органів" розробили для українців спеціальну програму на мобільний телефон. Скачати її можна абсолютно безкоштовно за ЦИМ ПОСИЛАННЯМ.

Клікнувши http://policeundercontrol.org/pc/, можна дізнатися відповіді на багато наболілих питань: як поводитись під час зустрічі з міліціонером на вулиці, як спілкуватись з працівниками ДАІ, що робити при затриманні правоохоронними органами, як реагувати, якщо із затриманого ви стали заарештованим, що робити і чого не робити при обшуку чи затриманні...

Про це повідомляє прес-служба МВС України.

Розробники обіцяють оновлювати інформацію, як тільки буде змінюватися українське законодавство або ж у плановому порядку - раз у півроку. Програма написана як для власників Android, так і користувачів Apple, і може бути корисна в ситуаціях, якщо адвоката немає поруч або немає взагалі.

ПЕРЕЙТИ НА ПОВНУ ВЕРСІЮ САЙТУ






На правах реклами