Ми у Facebook
31.10.2014, 13:30

У прокурора Рівненщини нові заступники [+ДОСЬЄ]

На ці посади наказами Генерального прокурора України від 30 жовтня 2014 року призначено старшого радника юстиції Купчика Віктора Степановича та радника юстиції Рябого Євгена Ігоровича.
Віктор Купчик народився у 1968 році у селі Сатиїв Дубенського району Рівненської області. Здобув юридичну освіту у Львівському державному університеті ім.І.Франка. Має стаж роботи в органах прокуратури – понад 18 років. Розпочинав свою трудову діяльність у військовій прокуратурі Рівненського гарнізону. Працював також на прокурорсько-слідчих посадах, в тому числі керівних, в органах прокуратури Рівненської області. До нинішнього призначення обіймав посаду Рівненського міжрайонного прокурора з нагляду за додержанням законів у природоохоронній сфері.

Євген Рябий народився у 1969 році у м. Рівне. Закінчив навчання у Львівському державному університеті ім.І.Франка. В органах прокуратури працює з 2006 року. Обіймав прокурорсько-слідчі посади в органах Тернопільської, Львівської та Рівненської областей. До нинішнього призначення обіймав посаду старшого прокурора відділу нагляду за додержання законів органами внутрішніх справ при провадженні досудового розслідування та підтриманням державного обвинувачення управління нагляду за додержанням законів у кримінальному провадженні прокуратури Рівненської області.

Президент звільнив голову Корецької райдержадміністрації [+ДОСЬЄ]

Аваков звільнив колишнього головного міліціонера Рівненщини

Колишній прокурор Рівненщини Василь Присяжнюк потрапив під люстрацію







На правах реклами