Ми у Facebook
03.11.2014, 09:20

В Україні заборонили фільми за участю Михайла Пореченкова

Державне агентство України з питань кіно за поданням Міністерства культури України, а також Служби безпеки України вживає заходів із анулювання державних посвідчень на право розповсюдження і демонстрування фільмів та телесеріалів за участі російського актора Михайла Порєченкова.
Держкіно висловлює своє обурення щодо вчорашнього візиту російського актора Михайла Порєченкова на територію України і його участі у протиправній діяльності терористичної організації ДНР. 30 жовтня Порєченков приїхав до Донецька, хоча, у зв’язку з його підтримкою анексії Росією Криму, в’їзд на територію України йому заборонений. Перебуваючи на позиціях терористів, він зробив кілька черг з крупнокаліберного кулемету, стріляючи в бік українських позицій донецького аеропорту.

Як коментує ситуацію голова Держкіно Пилип Іллєнко «реагуючи на підтримку терористичної діяльності актором Михайлом Порєченковим, ми схвалюємо ініціативу заборони фільмів за участі Порєченкова».

Нагадаємо, що за останній час Держкіно вже було заборонено два фільми за участі Порєченкова — «Поддубний» і «Біла гвардія».

Джерело: dergkino.gov.ua

Статті по темі:


За обстріл українських військових Пореченкову світить 12 років

Російський актор Пореченков обстрілював українських "кіборгів" [ВІДЕО]






На правах реклами