Ми у Facebook
05.11.2014, 08:48

На Рівненщині продовжують люструвати міліціонерів, податківців та прокурорів

У Єдиному державному реєстрі осіб, щодо яких застосовано положення Закону України "Про очищення влади", вже є податківці та працівник СБУ.

У перелік потрапили:




Генерал-майор Ярослав Голомша, начальник Головного управління МВС України в Київській області. У 2008 року він був керівником міліції Рівненської області. У 2010 році, коли було обрано президентом Віктора Януковича, Ярослав Голомша у віці 49-ти років подав рапорт про відставку й попросився на пенсію. А в квітні цього року Ярослав Голомша був призначений на цю посаду головного міліціонера Київської області.

Полковник Віталій ДЗЮБАК,
начальник відділу оперативного супроводження адміністрування ПДВ оперативного управління Головного управління Міндоходів у Рівненській області.



Полковник Юрій Михальчук, начальник управління матеріального забезпечення Управління МВС України в Рівненській області.

Полковник Олег Назарук, заступник начальника управління УСБУ в Житомирській області, який раніше працював заступником начальника управління СБУ у Рівненській області.

Полковник Володимир Перегняк, керівник податкової міліції з Головного управління Міндоходів у Рівненській області

Усі потрапили під дію Закону України "Про очищення влади", отож їм заборонено займати посади, щодо яких здійснюється очищення влади (люстрація), протягом 10 років

Про це повідомляє сайт Мінюсту України

Статті по темі:


Президент звільнив голову Корецької райдержадміністрації [+ДОСЬЄ]


Аваков звільнив колишнього головного міліціонера Рівненщини






На правах реклами