Ми у Facebook
07.11.2014, 17:00

Рятуємось від осінньої мігрені – створюємо красу руками

Восени нам, жінкам, так мало стає простору, що ми не знаємо куди себе подіти. Нас втомлює домашня рутина, непокоять перші сезоні застуди та недомагання, робота, крім невеликих грошей, приносить роздратування… Пропонуємо дізнатися про цікавий спосіб позбавитися осінньої мігрені та депресії.
У новому блозі на OGO.ua рівнянка Юлія Новак розповіла про створення краси своїми руками.

"Коли навколо ні душі, Коли моя не може спати, Чомусь так хочеться мені...", - співає зажурливо, ніжно і мрійливо Святослав Вакарчук. А чого хоче жінка восени? Невже - зажури, ніжності і мрій?

Восени нам, жінкам, так мало стає простору, що ми не знаємо куди себе подіти. Ми тягнемо коханих на прогулянку в парк, благаємо друзів сходити в кіно чи театр… Нас втомлює домашня рутина, непокоять перші сезоні застуди та недомагання, робота, крім невеликих грошей, приносить роздратування… Осінню інколи холодно, а інколи гаряче, і ми не знаємо що вдягнути, чи то радше сказати : натягнути на себе... Осінню нам хочеться поговорити про почуття, нам хочеться зігрітих любов’ю вечорів... Говорять, що весна впливає на чоловіків, то осінь має владу над нами, жінками. У цю пору року ми стаємо просто скаженими, нестерпними, дратівливими, сумними, боязкими, вразливими (не лише для інших, але й для самих себе)...

ЧИТАТИ БЛОГ ПОВНІСТЮ

Статті до теми:

Щоб забути про осінню депресію, більше спілкуйтеся з людьми [+ПОРАДИ]

Осінь — не час для депресії





На правах реклами