Ми у Facebook
08.11.2014, 19:01

Секс з іноземцем: чому його мріють спробувати українські жінки

У сучасному світі для того, щоб познайомитися з іноземцем, не обов'язково вирушати на середземноморські курорти. Адже іноземці живуть в багатьох українських містах.
Чому ж вони так приваблюють жінок і чим сексуальні відносини з ними відрізняються від сексу із співвітчизниками?
— Чому ти хочеш поїхати на відпочинок саме до Туреччини? — запитує подружка свою нову знайому.
— Та хіба ж ти не розумієш, що тільки з турецькими гарячими чоловіками можна відпочити на повну. В них я відразу бачу якусь іскру, пристрасть...

Насправді таких розмов можна почути чимало. Жінки чомусь вважають, що секс з іспанцем чи португальцем буде як пристрасний танець, а з німцем усе буде швидко та якісно, з швейцарцями сподіваються на їхню годинникову точність, а з турками очікують безслівного підкорення партнеру...

Секс у космосі смертельно небезпечний!

У часи радянської влади українцям не випадало думати про секс з іноземцями, адже в той час побутувала фраза, що "в Радянському Союзі сексу немає". Водночас, діти народжувалися і явно їх не приносили лелеки. А ось з отриманням Україною незалежності, розвитком новітніх технологій, знайомство, а потім і "всебічні" стосунки з іноземцями, перестали бути мрією.

Заходь на будь-який сайт знайомств, а таких є сотні, а то може і тисячі, і тобі відкриється широкий вибір потенційних кавалерів. Крім того, є навіть спеціалізовані сайти, які зосереджені саме на "міжнародному" інтимному спілкуванні. Тому для тих, хто про такі стосунки тільки мріє, є ціле поле роботи.

Далі справа — за вашою майстерністю спілкування і за тим, чи серед сотень-тисяч кавалерів знайдеться саме ваш. Після цього з'являється нова пересторога — безпосередня вже зустріч із новим коханцем. Наші жінки часто готові на перше ж запрошення прямувати в гості до нового знайомого, але рекомендуємо цього не робити. Хто знає, які традиції в тій чи іншій країні і чи взагалі ваш іноземець не виявиться звичайним бабієм, який полюбляє поспілкуватися з красивими дівчатками і "навішати їм макаронів на вуха".

10 фактів про секс

Більш практично — запросити його до вас у гості, не треба зразу вести його додому, краще домовтеся за готель, а він, якщо вже вас так любить, то оплатить собі і проживання, і проїзд до України. Це найкращий варіант, адже ви від цього нічого не втрачаєте — матеріальних затрат немає, їхати нікуди не довелося. У найгіршому випадку — змарнуєте кілька своїх вечорів, але то не така вже велика проблема. А можливо і навпаки, після кількох таких зустрічей ви зрозумієте, що він саме той, кого ви шукали...

І вже тоді на вас чекають пристрасні ночі, романтичні ранки та посмішки цілодобово. Але у випадку знайомства у соціальних мережах справа до зустрічі та інтимних відносин може взагалі не дійти. Адже не факт, що ваш новий знайомий одразу ж примчить до України. І єдине, на що ви зможете тоді сподіватися — секс по телефону чи по скайпу, але, напевно, це задовольнить далеко не усіх.

Тому переходимо до плану "Б". Для чого шукати іноземця у соцмережах, якщо його можна зустріти просто на вулиці. У Києві, Полтаві, Дніпропетровську, Одесі та багатьох інших містах України вулицями гуляють симпатичні французи, італійці, турки, німці... Непочатий край роботи! Звісно, жінкам хочеться, щоб до них виявляли ініціативу та інтерес першими, але ніхто вам не заважає просто у маршрутці чи метро завести ненав'язливу бесіду, а далі вже нехай буде, як буде... Хто зна до чого, як каже приказка "язик доведе..."

Головне ж питання залишається відкритим: чому українські жінки мріють спробувати секс саме з іноземцями?! Кажуть, що "своя сорочка ближча до тіла", але не у цьому випадку. З фільмів на блакитних телеекранах у жінок вже сформувався образ пристрасного італійця чи португальця, який співає під вашим вікном серенади. А завдяки серіалу "Роксолана" українки почали ще частіше у своїх сексуальних фантазіях уявляти мужніх завойовників — таких як Султан Сулейман. А хто не знає стереотипу про те, що у негрів з "інструментами" все не просто ого, а ого-го?! Це, напевно, і впливає на уявлення наших жінок.

Водночас, тут не варто забувати і про те, що який би не був пристрасний, романтичний, турботливий ваш іноземець, але якщо у вас немає до нього почуттів, то і від сексу з ним ви не отримаєте повного задоволення.

Якщо любите українця, то секс з ним може бути не менш феєричним, ніж з французом, поляком чи іспанцем. Адже варто починати з сексу в серці, а потім переводити його на ліжко вашої спальні — і тоді ви не настільки будете звертати увагу на те, хто він: іспанець чи українець...





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ