Ми у Facebook
13.11.2014, 20:30

5 найгучніших пророцтв Ванги, які збулися

11 серпня 1996 померла велика провісниця Ванга. Вангелія Пандева народилася 31 січня 1911. Жила в Болгарії. Зір Ванга втратила ще дитиною: потужний вихор зніс дівчинку, а коли її знайшли під завалом із землі і каменів, то виявилося, що пісок запорошив їй очниці.
Коштів на лікування у селянській сім'ї, в якій зростала Ванга, не було, тому в підсумку дівчинка осліпла.

Перші передбачення Ванга почала робити в 16 років. Все почалося з того, що одного разу вона допомогла своєму батькові знайти вкрадену з його стада вівцю.

Дівчина сказала, що бачила місце, де ховають тварину, у сні і дала точний опис двору злодія. У повну силу здібності провидиці дали про себе знати, коли їй було близько 30 років. З тих пір Ванга зробила безліч пророкувань. А за порадою до неї приїжджали люди з усього світу.

Сайт blognews.am вибрав п'ять найгучніших пророкувань Ванги, які збулися.

11 вересня 2001


Страх, страх! Брати американські попадають, закльовані птахами залізними. Вовки завиють з куща, і кров безневинна проллється рікою.

Передбачення Ванги від 1989

Це пророцтво збулося у вересні 2001 року. Тоді в США в результаті повітряної терористичної атаки звалилися два хмарочоси Всесвітнього торговельного центру. У народі будівлі називали не інакше як "братами" і "близнюками", аналогія літаків з "залізними птахами", які пропокувала Ванга, помітна неозброєним оком. А от для фрази про кущ потрібне пояснення. Справа в тому, що слово "кущ" англійською мовою звучить як "буш" (Bush). Терористична атака припала на момент правління в США президента Буша.

Смерть Бориса III

Росте твоя сила, слава твоя сильна, але будь готовий знову вміститися у горіховій шкаралупі. Будь готовий. Не забувай дату - 28 серпня.

Передбачення Ванги від 1942

Одного разу в будинку провидиці побував сам правитель Болгарії цар Борис III. Ванга не дала сказати йому навіть слова і сама почала розповідати йому про майбутнє, вказавши дату смерті свого найвищого відвідувача. Цар загинув 28 серпня 1943 року.

АПЧ "Курськ"

В кінці століття, в серпні 1999 або 2000 року, Курськ опиниться під водою, і весь світ буде його оплакувати.

Передбачення Ванги від 1980

Спочатку це пророцтво не було сприйнято громадськістю всерйоз і вважалося повним безглуздям. І дійсно, ну як може піти під воду лісостепове місто, що стоїть на височині? Але передбачення збулося. 12 серпня 2000 стало зрозуміло, що Ванга говорила не про місто. Атомний підводний човен "Курськ" під час навчань зазнав катастрофу і затонув. Загинув весь екіпаж. За офіційною версією, до трагедії призвів мимовільний вибух торпеди. Трагедія викликала великий резонанс у всьому світі, і багато країн запропонували Росії свою допомогу.

Принцеса Діана


Це весілля уб'є дівчинку. Ми помремо разом. Вона почує про мою смерть, але ми помремо разом.

Передбачення Ванги від 1981

29 липня 1981 відбулося весілля принца Чарльза і Діани Спенсер. Трансляцію цієї події дивилися більше 750 млн телеглядачів у 74 країнах світу. У цей момент ясновидиця Ванга повернулася обличчям до вікна і вимовила своє пророцтво. Принцеса Діана загинула через кілька годин після автоаварії 31 серпня 1997. Ванга померла також у серпні - самому сумному і неприємному місяці, на думку Діани.

Популярність Кіркорова

Цього хлопчика чекає велика популярність. Я бачу його на висоті! Так ... На високій горі! А в руках у нього ... металева палиця! Він одружується в 27 років. А ім'я його майбутньої дружини буде починатися на букву ... «А».

Передбачення Ванги від 1971

Чи варто щось пояснювати?





На правах реклами