Ми у Facebook
13.11.2014, 10:15

Засуджені Рівненщини передали благодійну допомогу для бійців АТО

Не залишились осторонь допомоги бійцям АТО у забезпеченні теплим одягом персонал та засуджені управління Державної пенітенціарної служби України в Рівненській області. Вони взяли участь у благодійній акції з виготовлення, придбання та передачі для потреб захисників Вітчизни теплого одягу.
Силами засуджених Полицької виправної колонії управління ДПтС України в Рівненській області (№76) на підприємстві цієї установи було пошито зимові бушлати, які за власні кошти придбали персонал підрозділів кримінально-виконавчої інспекції області та засуджені Городоцького виправного центру (№ 131).

«Розуміють, що чужої біди не буває, а особливо в цей важкий для нашої країни час і засуджені Рівненщини, та намагаються допомогти бійцям, які відстоюють цілісність та незалежність української землі», - розповідає начальник Городоцького ВЦ Юрій Томашук.

У вівторок, 11 листопада, 48 одиниць одягу для потреб бійців батальйону «Горинь», передали представникам Рівненської облдержадміністрації, повідомляє прес-служба управління Державної пенітенціарної служби у Рівненській області.

Статті до теми:

Рівненській "Горині" передали утеплюючі будматеріали

Учні з Рівненщини пошили зимовий одяг для бійців батальйону «Горинь»

Рівненські волонтери показали комплекс безпілотної розвідки [+Відео]





На правах реклами