Ми у Facebook
14.11.2014, 10:00

Ділянки для учасників АТО у Рівному [CХЕМА ГЕНПЛАНУ, ФОТО]

До міського голови Рівного Володимира Хомка вже надійшло близько 200 звернень від рівнян – учасників антитерористичної операції, з проханням про ви­ділення земельних ділянок для будівництва. Чи знайде місто одразу таку велику кіль­кість землі і чи судилося зверненням наших героїв бути реалізованими?
Із цими запитаннями кореспондент 7d.rv.ua прийшов до рівненського мера.

- Щоб забезпечити всіх учасників АТО землею, мною було дано розпорядження відповідним виконавчим структурам знайти таку земельну ділянку і підготувати необхідну дозвільну документацію, – розповів Володимир Хомко. – Підхожий масив землі ми знайшли в районі вулиці Костромської. Це орієнтовно навпроти вулиці Пухова та автосалону «Шкода». Я вже дав доручення розробити ПДП (проект детального планування – ред.) цієї ділянки. Такий проект коштуватиме міському бюджету за приблизними підрахунками 900 тисяч гривень. А після того цей масив буде розділений на ділянки по 10 соток. Таких ділянок там буде приблизно триста. Отже, всіх тих, хто звернувся із заявами, ми зможемо забезпечити ділянками.

Місце хороше. До ділянки прилягають дві дороги з асфальтним покриттям. Є інші комунікації. До того ж це земля практично в межах міста і в хорошому з екологічної точки зору місці. Ми стараємося зробити так, щоб усі дозвільні документи були виготовлені за зиму, а на весну ми б могли їх виділити. Щоб люди з весни починали будуватися. Якщо наді­йдуть нові звернення щодо виділення ділянок, то будемо шукати інше місце. Але постараємось зробити так, щоб усі учасники АТО отримали земельні ділянки компактно та щоб вони були рівноцінні, аби ніхто не був ображений. Але не думаю, щоб знайшлись невдоволені, адже район справді дуже хороший. До речі, він почав інтенсивно забудовуватися з боку сарненського кільця.







Статті до теми:

Героям АТО з Рівного виділять земельні ділянки [КАРТА]

У Рівному відкрилась благодійна виставка на підтримку українського війська

Рівненській "Горині" передали утеплюючі будматеріали





На правах реклами