Ми у Facebook
02.01.2015, 12:00

ТОП-10 добрих і симпатичних гадів у дитячих мультфільмах [+Фото]

Під час новорічних вихідних нас є нагода подивитися разом з дітьми різні мультфільми і згадати мультики, де всякі дракони, Змії Гориничі, удави, пітони, гадюки та інші плазуни - добрі й позитивні персонажі.
Удав

Один з головних героїв знаменитого радянського 10-серійного мультика «38 папуг» - добрий, наївний і трохи лінивий Удав з блакитними квіточками на помаранчевій шкірі. Він так хотів помацати «великий та гарячий привіт від Мартишки»!

Бабуся Удава

А це його бабуся. Вона ще довша, ніж онук Удав. А він ду-же довгий, його довжина становить аж 38 папуг!

Скарапея

Добра і красива змійка Скарапея, донька Зміїного царя - позитивний персонаж радянського мультфільму-казки «Волшебное кольцо» (1979). Вона віддячує простому бідному хлопцеві Вані за порятунок і дарує йому чарівну обручку, яка виконує всі бажання.

Майстер Гадюка

Красуня Люсі Ліу озвучила бойову змійку Майстер Гадюка в анімаційному фільмі «Кунг-Фу Панда». Подивіться, які вони схожі!

Старий Каа

Старий мудрий пітон Каа - один з вчителів і захисників людського дитинчати Мауглі. Кадр з радянського мультфільму «Мауглі» 1973 року.

Каа з «Книги джунглів»

А це пітон Каа з диснеївського мультфільму про Мауглі «Книга джунглів» (1967).



Селія

Мила медузка Селія з мультфільму «Корпорація монстрів» (2001) - справжня красуня. У неї одне велике око, а замість волосся – фіолетові змії.

Снейк

Один з яскравих другорядних персонажів американського мультфільму «Історія іграшок» (2005) – іграшковий зелений змій.

Змій Горинич

У цьому повнометражному мультфільмі «Добриня Микитич та Змій Горинич» (2004) триголовий Змій Горинич – нетиповий герой російських сказок. Він веселий, трохи дурнуватий, часом брехливий та ненадійний. Спочатку бере участь у викраденні Забави, бо весь у боргах, а потім допомагає її визволити, бо серце у нього добре і совість гризе.

Жужу

А це Жужу, героїня мультфільму студії Уолта Диснея «Принцеса і жаба» (2009). Саме вона, ручна змія Мами Оді, доброї чарівниці вуду, розповіла, як зняти закляття з головних героїв.

Який змій чи змійка вам найбільше до вподоби?

ПЕРЕЙТИ НА ПОВНУ ВЕРСІЮ САЙТУ

СТАТТІ ДО ТЕМИ:
Сьогодні - «Свято змія Горинича» у Рівненському зоопарку
31 змія — поповнення Рівненського зоопарку [+Відео]





На правах реклами