Ми у Facebook
08.03.2015, 09:20

ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ: Божественна літургія у Свято-Покровському кафедральному соборі Рівного [+Відео]

Дивіться в ефірі телеканалу "Рівне 1" і на порталі OGO.ua починаючи з 09.30 пряму трансляцію божественної літургії у Свято-Покровському кафедральному соборі Рівного! Богослужіння коментують священослужитель Рівненської єпархії УПЦ КП і журналіст "ОГО" Ольга Данилюк.
Телеканал "Рівне 1" і Рівненська єпархія Української православної церкви Київського патріархату з благословіння архієпископа Рівненського і Острозького Іларіона та з ініціативи директора телеканалу "Рівне 1" Віктора Данилова продовжують спільний духовно-просвітницький проект - пряму трансляцію богослужінь.

Щонеділі та на великі свята глядачі Першого місцевого та відвідувачі сайту rivne1.tv мають можливість спостерігати за божественними літургіями у Свято-Покровському кафедральному соборі міста Рівне у режимі онлайн - на екранах своїх телевізорів та на моніторах комп'ютерів. До слова, богослужіння, разом із представниками Рівненської єпархії УПЦ КП коментує і наша колега - журналістка "ОГО", ведуча телеканалу "Рівне 1", магістр релігієзнавства Ольга Данилюк.

Дивіться пряму трансляцію з 9.30 до 11.00!

ДИВИТИСЯ ТРАНСЛЯЦІЮ ОНЛАЙН

До теми:

Випускниця "Острозької академії" коментує богослужіння зі Свято-Покровського кафедрального собору Рівного [+Відео]

ВІДЕО: У Рівному освятили наріжний камінь майбутнього Свято-Михайлівського храму





На правах реклами