Ми у Facebook
19.11.2014, 12:00

Які авто у листопаді перевірятиме ДАІ Рівненщини

Із 19 по 30 листопада поточного року Державтоінспекція Рівненської області проводитиме перевірку експлуатації державних реєстраційних номерів із дотриманням вимог чинного законодавства.
Такі заходи ДАІ проводить у рамках профілактичних заходів під умовною назвою «Номерний знак».

У відповідності до законодавства нашої держави, номерні знаки повинні бути легкодоступними, а не закритими іншими предметами. Отож, під час нагляду за дорожнім рухом працівники ДАІ будуть виявляти транспортні засоби, на яких використовуються номерні знаки з порушенням вимог ч. 6 ст. 121 Кодексу України про адміністративні правопорушення, − наголошує заступник начальника УДАІ УМВС України в Рівненській області Петро Харчук.

У прес-службі УДАІ УМВС України в Рівненській області наголошують, що "згідно законодавства України, за вказані порушення передбачено штраф у розмірі від 170 до 255 грн. (ч. 6. ст. 121 КУпАП ). За повторне вчинення порушення впродовж року, ч.7 ст.121 КУпАП передбачається штраф у розмірі від 255 до 510 грн або громадські роботи терміном від 30 до 40 год. з оплатним вилученням транспортного засобу чи без такого".

Статті до теми:

Поради управління автомобілем в умовах ожеледиці





На правах реклами