Ми у Facebook
19.11.2014, 17:40

Із 24 листопада - новий серіал "Корольок - пташка співоча" [Анонс]

У понеділок, 24 листопада, на телеканалі "1+1" гучна прем'єра - нова версія знаменитої історії кохання "Корольок - пташка співоча" від творців "Величного століття". Шкода, що не всі побачать першу серію, початок показу - о 17.10.
Шанувальники найуспішнішого серіалу про Роксолану і султана Сулеймана засмучені звісткою, що 22 листопада - остання серія четвертого сезону. Але їх втішить нова зустріч з акторами улюбленого серіалу і не менш захоплюючий сюжет.

Головну роль у "Корольку" виконав один з найкрасивіших турецьких акторів Бурак Озчивіт, який запам'ятався глядачам (а особливо глядачкам) у ролі Балі Бея у "Величному столітті". Тепер він Кямран.

 Малкочоглу Балі Бей у "Величному столітті"
Малкочоглу Балі Бей у "Величному столітті"


У Кямрана буде закохана не тільки Феріде, а й майже всі глядачки
У Кямрана буде закохана не тільки Феріде, а й майже всі глядачки


Ось так виглядає красунчик Бурак Озчивіт без гриму
Ось так виглядає красунчик Бурак Озчивіт без гриму



У новій телестрічці ми побачимо й інших акторів з "Величного століття. Роксолана" - це Мехмет Озгюр (Лютфі Паша) і Фехмі Караарслан (Аяз Паша).

"Корольок - пташка співоча" - легендарна турецька історія про справжнє кохання, що подолало всі перешкоди та витримало випробування часом і розлукою. Головна героїня – Феріде, яку в дитинстві за її жвавість і любов до витівок прозвали корольком. У ранньому віці в неї помирає від сухот мати, і батько-військовий вирішує послати дівчинку у французький пансіон. За кілька років приходить звістка і про смерть батька Феріде... Сирота залишається під опікою тітки Бесіме. У тітки вона зустрічається зі своїм кузеном Кямраном. Дружба Феріде і Кямрана переростає в кохання. Та на шляху дівчини до щастя стають заздрісники, і весілля Кямрана й Феріде зривається...", інформує прес-служба каналу "1+1".

Закохані наречені Феріде і Кямран (актори Фахріє Евджен і Бурак Озчивіт)
Закохані наречені Феріде і Кямран (актори Фахріє Евджен і Бурак Озчивіт)



30-серійний "Корольок..." - вже третя кіноверсія шедевру світової класики “Çalıkuşu”, створеного турецьким письменником Решатом Нурі Гюнтекіном у 1922 році.

Отже, "Корольок - пташка співоча" - п'ять разів на день, з понеділка по п'ятницю на телеканалі"1+1" о 17:10. Шкода, що серіал йтиме надто рано. І сповна насолодитись романтичною історією зможуть переважно непрацюючі жінки, домогосподарки та пенсіонерки ((

СТАТТІ ДО ТЕМИ:
Незабаром на екранах - новий серіал «Корольок - пташка співоча» [+Фото]
Живий нащадок Роксолани [+Фото]





На правах реклами