Ми у Facebook
20.11.2014, 16:55

СБУ заборонила зіркам вирушати на гастролі до терористів

Речник СБУ Маркіян Лубківський повідомив, що артисти, які витупають на території ДНР та ЛНР автоматично втрачають можливість гастролювати Україною та Європою.
Більшість російських артистів продовжують бити себе у груди, волаючи, що вони – поза політикою! Та коли випадає можливість вислужитися перед владою – дехто аж із штанів вискакує, демонструючи свій патріотизм! Видаючи за останній – підтримку невизнаної Новоросії, а заразом і терористів. Знаходяться і такі, котрі готові підтвердити свою позицію власними зірковими тілами. Тобто візитами до ДНР та ЛНР. Однак, віднині кожен російський артист муситиме десять разів подумати перед тим, як вирушати на гастролі до терористів.

СБУ попередила: якщо бажаєте дати концерт чи показати свій фільм у невизнаних республіках – на територію України з цього моменту – ні ногою! Про це повідомив речник відомства Маркіян Лубківський. За його словами, продемонструвавши своїм візитом підтримку терористів, ці артисти надалі зможуть гастролювати лише російськими гарнізонами. Заразом їм закриють в’їзд і до Європи.



Статті по темі:

«Скрябін» відмінив свій концерт у Рівному [+Відео]

Актор з Рівненщини - найгармонійніший учасник шоу «Герої&Коханці»





На правах реклами