Ми у Facebook
22.11.2014, 08:30

Гороскоп на 22 листопада: очистити совість

Не перевантажуйте себе фізично і психологічно. Відкладіть важливу особисту чи ділову розмову на більш сприятливий день. Будьте обережні у поїздках.
Астрологічний прогноз: 22 листопада 2014, субота.

30/1 місячна доба. Місяць у знаку Скорпіона/Стрільця (четверта чверть, спадає).

Одночасно вдалий і емоційно напружений день перед народженням Нового Місяця (Молодика). Не випадково його символ – Золотий Лебідь, стверджують астрологи. Він може і осяяти і світлими ідеями, і обпалити вогнем сумління.

Сьогодні можливі сльози й переживання, образи на близьких людей і на оточуючий світ, а також різні думки й помилки без усяких думок...

Вранці можливі якісь нервові моменти, халепи через чиюсь незібраність чи забудькуватість.

Не починайте важливих справ, адже вдасться зробити з усього запланованого лише маленьку частинку. Краще запишіть свої ідеї, щоб потім до нех повернутися.

А поки що треба закінчити по можливості недороблені справи, а також подумати, чому у нас накопичилося так багато справ і що можливо з цього зробити, а про що забути…

Віддати борги все-таки варто, як і попросити пробачення, владнати старі непорозуміння, визнати свої помилки і навіть покаятись. Це допоможе очиститись перед настанням Нового Місяця і перегорнути нову сторінку свого життя.

Друга половина дня більш спокійна та гармонійна.

Ввечері добре спілкуватись з близькими друзями, рідними та коханими людьми, влаштовувати романтичні побачення чи душевні домашні посиденьки з чаєм та пирогами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Що можна і чого не можна, коли Місяць - молодик?
Магія молодого Місяця: прикмети, сни та замовляння
Гороскоп на тиждень 17 - 23 листопада
Ежедневный лунный гороскоп покупок
Кому повезет в 2014 году? Прогноз астролога
Неблагоприятные и рискованные дни 2014 года





На правах реклами