Ми у Facebook
24.11.2014, 07:15

Новини за вихідні (22-23 листопада) у Рівному [Фото+Відео]

Вибухи біля облдержадміністрації, шини під міськвиконкомом, вшанування жертв Голодомору, Путін у небі та "бронза" рівнянки на чемпіонаті світу - про це та інше дізнайтесь далі! На початку тижня OGO.ua допомагає вам зорієнтуватись у інформаційному потоці за вихідні! Розпочинайте новий тиждень з нами!
Вибухи біля облдержадміністрації

Учасники акції "Марш пам'яті героїв Майдану", прийшовши під стіни Рівненської облдержадміністрації ввечері 21 листопада, кинули в напрямку приміщення ОДА декілька димових шашок. Загоряння не сталося, постраждалих немає. В такий спосіб учасники маршу начебто вирішили нагадати владі про вимоги Майдану. Зазначимо, що того ж вечора в центрі Рівного побили вікна в офісі "Сбербанку Росії". А до будівлі міськвиконкому мітингувальники принесли шини.



ВІДЕО З МІСЦЯ ПОДІЇ

Путін у небі

Опівдні 22 листопада з нагоди річниці початку Майдану активісти рівненського Євромайдану вийшли на майдан Незалежності у Рівному, аби пригадати події річної давнини, вшанувати загиблих героїв Небесної Сотні й засвідчити своє прагнення далі працювати заради змін у країні. А наприкінці імпровізованого мітингу активісти запустили в небо кульки, до яких була прив'язана карикатура на президента Росії Володимира Путіна. Автор роботи - рівненський художник і рок-музикант Юрій Журавель.



БІЛЬШЕ ФОТО

Вшанування жертв Голодомору

Післяобідньої пори в суботу, 22 листопада, коли українці всього світу вшановували пам'ять безневинно загиблих жертв Голодомору в Україні, поблизу Свято-Покровського кафедрального собору міста Рівне запалили "Свічу пам'яті" на знак вшанування жертв голодоморів.

Відомий рівненський фотохудожник Олександр Харват майстерно закарбував на фотоплівці миттєвості скорботного дійства й поділився фотографіями в соціальній мережі.







БІЛЬШЕ ФОТО

Пожежа на Льонокомбінатівській

22 листопада о 12.15 до оперативно-чергової служби Головного управління ДСНС у Рівненській області за номером «101» надійшло повідомлення, що по вулиці Льонокомбінатівській з вікна житлової квартири на 9 поверсі багатоповерхівки виходить дим. Прибувши на місці, рятувальники оперативно ліквідували пожежу. Ніхто не постраждав.



ВІДЕО З МІСЦЯ ПОДІЇ

"Бронза" рівнянки

Рівненська спорстменка Оксана Малиновська виборола бронзову медаль на Чемпіонаті світу з гирьового спорту серед професіоналів, аматорів, юніорів та ветеранів у Гамбурзі (Німеччина), де виступала у складі збірної України.



Дізнатись більше

А тим часом рівненська спортсменка Катерина Шамбір поступилась китаянці Цянь Лі у чвертьфіналі Чемпіонату світу з боксу.

Читати детальніше

...Новий тиждень розпочинається, і він принесе чимало свіжих новин. Ми оперативно розповідатимемо вам про них на OGO.ua і бажаємо усім читачам якнайбільше позитиву в інформаційній картині кожного вашого дня, приємних зустрічей і нових можливостей!

Фото з веб-камери телеканалу "Рівне 1"





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ