Ми у Facebook
24.11.2014, 16:45

Рівненщина: у колонію намагалися передати наркотики у капцях

Чергова спроба передачі наркотиків була зафіксована в Городищенській виправній колонії управління ДПтС України в Рівненській області, цього разу це намагалися зробити, заховавши наркотики у хатніх тапочках.
Незважаючи на звернення до громадян та застереження, що спроба доставки заборонених предметів на територію установ виконання покарань несе за собою кримінальну та адміністративну відповідальність, посилки з вмістом заборонених предметів продовжують надходити до установ виконання покарань Рівненщини.

Так, чергова спроба передачі наркотиків була зафіксована в Городищенській випраній колонії управління ДПтС України в Рівненській області (№96).

При огляді посилки, яка надійшла для засудженого В., працівники установи виявили та вилучили три поліетиленових згортки з речовиною зеленого кольору рослинного походження. Посилка надійшла від жительки Одеської області.

«В посилці, що надійшла для засудженого, працівники установи вилучили три поліетиленових згортки з речовиною зеленого кольору рослинного походження, які були приховані в середині кімнатних капців», - розповідає начальник Городищенської виправної колонії (№96) Юрій Луцук.

Речовину направлено на експертизу.










Статті по темі:

Рівне: 25-річний хлопець влаштував нарколабораторію

З Рівненщини везли у Білорусь незаконний коньяк та віскі





На правах реклами