Ми у Facebook
25.11.2014, 07:55

Гороскоп на 25 листопада: терпіння і творчий підхід

Напружений робочий день. Від важливих справ постійно відволікатимуть якісь другорядні питання. Запорука успіху в роботі та навчанні - позитивний настрій, самостійність і творчий підхід. Особисті стосунки вимагають терпіння.
Астрологічний прогноз: 25 листопада 2014, вівторок.

3/4 місячна доба. Місяць у знаку Козерога (перша чверть, росте).

Успіх чекає на дуже стійких і цілеспрямованих людей, які думають самостійно, діють чітко за планом і не змінюють своїх рішень під впливом настрою. Добре навчатися, займатися технічною творчістю, демонструвати свої найкращі якості у далеких відрядженнях.

Ранок і перша половина дня можуть принести якісь новини чи сюрпризи. В основному вони будуть приємні або вигідні саме для вас. Стежте за всім, що відбувається навколо, щоб вчасно опинитись у потрібному місці й не пропустити сприятливі можливості.

Друга половина дня несе в собі і позитивні, і негативні моменти. Особливо будьте обережні в особистих стосунках та вдома, щоб не посваритись. Проста розмова про погоду може перерости у взаємні докори та звинувачення.

Увечері буде важко подолати апатію, лінь, зате легко піддатися слабкостям і грішним задоволенням. Уникайте будь-яких надмірностей, хоч трохи тримайте себе в руках.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Гороскоп на тиждень 24 - 30 листопада
Почему понедельник – самый тяжелый, а вторник – самый нервный
Ежедневный лунный гороскоп покупок





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ