Ми у Facebook
25.11.2014, 11:31

Футбол. Ліга Чемпіонів УЄФА. «Шахтар» - «Атлетик». Напередодні

Сьогодні, 25 листопада, на стадіоні «Львів-Арена» о 21:45 розпочнеться останній домашній поєдинок донеччан у груповому етапі Ліги Чемпіонів 2014-2015. Пряма трансляція матчу відбудеться на телеканалі 2+2.
Гірники мають великі шанси перед стартом матчу вийти в плей-офф, якщо «БАТЕ» не зможе обіграти «Порту». Задача «Шахтаря» - перше місце у групі, тому потрібно перемагати.

Шахтар (орієнтовний склад): Пятов - Срна, Кучер, Ракицький, Шевчук - Степаненко, Фернандо - Дуглас Коста, Алекс Тейшейра, Тайсон - Луїс Адріано

Атлетик (орієнтовний склад): Іраісос - Де Маркос, Гурпегі, Ляпорт, Баленсиага - Ітурраспе, Мікель Ріко - Сусаета, Унаї Лопес, Муніаїн - Вігера

Передматчеві слова:

Мірча Луческу, «Шахтар»:

«У такій ситуації суперник буде виступати, в першу чергу, за свій імідж. Команда захищає свої традиції, свою історію. «Атлетик» завжди максимально віддається в Лізі чемпіонів, щоб добитися результату. Незважаючи на складності в чемпіонаті Іспанії і важкий останній матч, вони привезли всіх гравців, які присутні в заявці. Це означає, що «Атлетик» приїхав сюди за очками».

Ернесто Вальверде, «Атлетик»:

«Шахтар» - велика команда. У захисті у них діють гравці з Європи - Даріо Срна і українці, в атаці - фізично сильні і підготовлені бразильці. У мене був негативний досвід протистояння команді зі Східної Європи. У таких команд завжди гравці фізично сильні і проти них неприємно грати. Якщо коротко охарактеризувати, то «Шахтар» швидкий, сильний і небезпечний».

Прогноз OGO.ua - 2:0

Див. також:

"Бізнес-ліга "ОГО": переможців визначено! [Фото+Відео]

Англія буде бойкотувати футбольний Чемпіонат світу 2018 в Росії?





На правах реклами