Ми у Facebook
25.11.2014, 22:37

Головне за день у Рівному та Україні (25 листопада)

Рівне: чому не всі учасники АТО отримають землю.«Укрзалізниця» може зупинити рух поїздів у зоні АТО. Сім рівненських підприємств увійшли у сотню найкращих.
Рівне: чому не всі учасники АТО отримають землю

Мер Рівного Володимир Хомко пояснив, чому деякі учасники АТО не можуть отримати землю в Рівному.

"Я з повагою ставлюся до усіх учасників АТО, але земельні ділянки будуть надані лише тим громадянам, які в зону АТО призивалися або йшли добровільно, будучи зареєстрованими в нашому місті. У разі, якщо учасник АТО зареєструвався у Рівному вже після повернення із зони антитерористичної операції, земельні ділянки не виділятимуться. Таким людям рекомендую звернутися до тієї територіальної громади, з якої вони призивалися в зону АТО.

«Укрзалізниця» може зупинити рух поїздів у зоні АТО

Державна адміністрація залізничного транспорту «Укрзалізниця» припускає, що може відбутися зупинку руху пасажирських поїздів в зоні проведення АТО.

Як повідомив начальник правового департаменту «Укрзалізниці» Олег Титов на прес-конференції, щодо пасажирських перевезень прийнято рішення, яке зараз, думаю, буде погоджено профільним міністерством... будемо зупиняти рух пасажирських поїздів в зоні проведення АТО, тобто ми будемо возити людей до так званого «кордону».

За результатами Всеукраїнського конкурсу «100 кращих товарів України» сім підприємств Рівненщини здобули перемогу.

Так, переможцями національного конкурсу якості стали ПАТ «РІВНЕАЗОТ», ПрАТ «Консюмерс-Скло-Зоря», ТОВ «ККНК «Технобуд», ТзОВ «Сталь-М», ТзОВ «Арм-Еко», ПП ВТП «Вільха» та ТзОВ «Річ Ленд». Окрім того, місця лауреатів на п’єдесталі найкращих виробників країни посіли ТзОВ «Інус ЛТД», ПП «Ретра-ЗМ», ТзОВ-фірма «Агрохімпак».

Рівне: чому не всі учасники АТО отримають землю

«Укрзалізниця» може зупинити рух поїздів у зоні АТО





На правах реклами