Ми у Facebook
27.11.2014, 18:00

Рівнянам відшкодовуватимуть компенсацію за затримку або відміну авіарейсу

Тепер при покупці авіаквитка на сайті bilet.pb.ua клієнти можуть застрахуватися від затримки або скасування рейсу. Ця нова додаткова послуга до сервісу купівлі авіаквитків доступна також в усіх відділення банку.
Приємною новиною для клієнтів стане той факт, що тепер при купівлі авіаквитків у Приват24 можна розрахуватися з бонусного рахунку. В одному інтерфейсі можна перевірити баланс рахунку «Бонус Плюс» і тут же перейти до вибору і оплати квитка.

Процедура придбання авіаквитків у Приват24 максимально проста. Для цього достатньо зайти до електронного банку і у відповідному меню визначити дату польоту, вибрати рейс, заповнити дані про пасажира і сплатити свій електронний квиток з будь-якого рахунку або банківської картки. Безпосередньо в день відльоту за півгодини до вильоту, якщо ви летите на внутрішньому рейсі, або за 45 хвилин - якщо на міжнародному, підійдіть до диспетчера в аеропорту та назвіть номер своєї броні.

“Квитки на літак в Приват24 продаються без додаткових комісій і сервісних зборів, - зазначив Михайло Рогальский, керівник бізнесу платежів та переказів ПриватБанку. - До того ж, при оплаті карткою ПриватБанку Ви отримуєте бонус до 5% від вартості квитка на рахунок “Бонус Плюс”.

Компенсація за затримку або відміну авіарейсу буде корисна тим клієнтам, які часто здійснюють авіаперельоти і хочуть убезпечити себе від неприємної ситуації з затримкою або відміною рейсу. Якщо рейс затримується більш ніж на 2 години, страхова компанія повертає клієнту 50% вартості квитка, а в разі скасування рейсу - 100%.

“Багато авіакомпаній в разі затримки або скасування рейсу забезпечують клієнта необхідним (продукти харчування, вода, нічліг - залежно від часу затримки, а також матеріальну компенсацію), - розповів Олександр Турівний, керівник Центру страхового бізнесу ПриватБанку. - Але на жаль, це роблять не всі компанії. Тому ми і розробили таку послугу для наших клієнтів.”

Вартість нової послуги - 5% від вартості квитка.
Клієнту, щоб отримати виплату, не потрібно надавати в страхову компанію ніяких документів! Дані від аеропорту система отримує самостійно в режимі онлайн і відстежує ситуацію з кожним рейсом, а гроші зараховуються на картку пасажира протягом одного дня.

З 7 листопада підключити послугу «Компенсація вартості авіаквитка» можна буде і в Приват24. Поки що можна застрахувати тільки рейси без пересадок (в один кінець або в обидва відразу) по Україні і всьому світу будь-яких авіаліній, але назабаром і такі рейси будуть покриватися страховкою.

Статті по темі:

ПриватБанк випустив нові безкоштовні картки «Слава Україні!»

Яку доплату отримають пенсіонери Рівненщини у листопаді






На правах реклами