Ми у Facebook
28.11.2014, 21:36

Росіянин причетний до пожежі у Рівному

Опівдні 22 листопада на гарячу лінію «102» зателефонував черговий пожежно-рятувальної служби та повідомив, що в гуртожитку на вулиці Льонокомбінатівській, 15, що в обласному центрі, сталася пожежа. Слідчо-оперативна група міськвідділу міліції негайно виїхала на місце події.
У кімнаті, де сталася пожежа, проживають 47-річний Володимир та його 38-річна дружина Тетяна. Дружина бідкається на своє подружнє життя, адже непорозуміння в їхній сім’ї виникали часто. Цього дня Володимир з самого ранку почав виносити з помешкання свої особисті речі. Близько 12-ї години він зачинив двері кімнати та пішов. За кілька хвилин сусіди почули гучний хлопок та запах диму, про це повідомляють у Рівненський МВ УМВС в Рівненській області.

Наразі особу зловмисника встановлено. Ним виявися чоловік власниці помешкання 47-річний Володимир уродженець Російської Федерації, громадянин Росії з посвідкою на проживання в Україні. Підозрюваний неодноразово судимий за грабежі та більше семи років провів у місцях позбавлення волі.

— По даному факту за частиною 2 статті 194 (умисне пошкодження майна шляхом підпалу) Кримінального кодексу України відкрито кримінальне провадження, — зазначив начальник Рівненського МВ УМВС України в Рівненській області полковник міліції Руслан Мельник. — Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до десяти років. Триває досудове розслідування, яке і встановить істину у цій справі.

Статті по темі:


Рівненщина: пожежі за добу 23 листопада


ВІДЕО: Пожежа на Льонокомбінатівській у Рівному [Фото+Відео]





На правах реклами