Ми у Facebook
08.01.2015, 13:15

Любовний гороскоп на 2015 рік

Що зірки віщують усім знакам зодіаку у любовних стосунках в Новому 2015 році.
Овен
Для Овнів любовний гороскоп на 2015 рік обіцяє, що кохання для них у рік Кози стане головним почуттям, головне, не треба втрачати голову. Знайомства, які відбудуться в цей період, не варто занадто швидко переводити в фазу близьких відносин, адже на притирання двох люблячих людей має пройти не менше року.

Телець


Тяга представника знака Тільців до конкретики у своєму особистому житті і до утворення сім’ї не повинна залишитися без уваги з боку партнера. Зірки віщують: якщо кохана людина стане вагатися і думати занадто довго, то вона ризикує залишитися біля розбитого корита, а Телець знайде більш рішучого партнера. Загалом же Тільця в 2015 році зустріне несподівана затребуваність серед протилежної статі.

Близнюки

Близнюкам астрологи віщують низку перевірок з боку свого партнера, намагайтеся сприйняти це з філософської точки зору, адже таким чином Ви можете перевірити наскільки міцні Ваші відносини. Близнюкам надто цінна особиста свобода, щоб вони готові були просто так з нею розлучитися.

Рак


Ракам любовний гороскоп на 2015 рік настійно рекомендує серйозно налаштуватися на пошуки тієї єдиної людини, про яку Ви мрієте. У підсумку існує ймовірність, що пропозицію руки і серця їм зроблять відразу дві людини, отже на Раків чекатиме дуже непростий вибір. Якщо не помилитесь - будете щасливі досить довгий час.

Лев

Левів підстерігає ціла смуга перешкод романтичного характеру, щоправда, приємних і цікавих. Твердість і рішучість представників цього знаку буде помічена усіма, а особливо їхніми партнерами, яким доведеться погоджуватися на пропозицію Лева про створення сім’ї або відмовлятися від такої перспективи.

Діва

Представникам знаку Діва гороскоп рекомендує поквапитися із створенням сім’ї. Цей рік для багатьох стане часом останнього шансу на щастя і створення повноцінних відносин. А одруженим Дівам зірки радять вирушити в подорож.

Терези

Для Терезів рік прогнозує безліч романтичних знайомств, які з часом переростуть у серйозні стосунки. Народженим під знаком Терези, шлюб у 2015 році допоможе зупинитися, стати більш серйозним, а відтак різко змінити своє життя в кращий бік.

Скорпіон

Активність Скорпіонів у 2015 році буде просто вражати, однак часто не доробивши одну справу, ці люди будуть загорятися іншою, незабаром кидаючи і її. Скорпіонам слід звернути прискіпливу увагу на свого обранця, адже цілком можливо, що він – зовсім не той, хто потрібен.

Стрілець

Представники знаку Стрілець будуть націлені привести під вінець кохану людину або ж будуть чекати, коли партнер зробить, нарешті, їм пропозицію руки і серця. Квітень, травень, серпень і липень характеризуються, як найбільш ревниві місяці для Стрільців.

Козеріг


Тим Козерогам, які все ще перебувають у цивільному шлюб, зірки радять узаконити відносини, а ось самотні Козероги найближчим часом зустрінуть свою людину. Гороскоп радить Козерогам менше слухати громадську думку і вірити непідтвердженим чуткам про свою другу половинку.

Водолій

Людям, що народилися під знаком Водолія, в 2015 році будуть часто пропонувати вступити в шлюб, і у цих людей буде чимало часу подумати і оцінити всі перспективи. Загалом 2015 рік усім Водоліям без винятку запропонує варіант знайомств через різні інтернет-сервіси або листування.

Риби

Емоційні Риби в 2015 році можуть зробити пропозицію своїм коханим в пориві пристрасті, однак вже вступивши в шлюб їхні почуття можуть згаснути і спалахнути до зовсім іншої людини, тому варто все добре обдумати. Найбільш романтичними місяцями стануть травень, червень, липень і квітень.

Статті до теми:

Ідеальна стрижка за гороскопом


Головний колір 2015 року [+Фото]






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ