Ми у Facebook
31.12.2014, 11:20

У чому зустрічати Новий 2015 рік

Aстрологи і стилісти сходяться на думці, що одягатися в цю новорічну ніч слід яскраво, дорого і зі смаком, оскільки вередлива Коза вибирає тільки найкраще. А саме під її пильним оком пройде 2015 рік, рік Дерев'яної Кози. У чому рівнянам краще зустрічати Новий 2015 рік.
Кольорова гама

Вівця – виключно творча і вельми примхлива, мінлива натура. У зв’язку з цим, і кольору 2015 будуть такими ж непередбачуваними. Незважаючи на те, що смарагдові відтінки передбачають зелену колірну гамму, деякі джерела схиляються до того, що Вівця прийде до нас не чисто-зелена, а з відливом в синяву (як видно, взяту у попередниці-Коні). І ось, на стику зеленого і синього, ми маємо колір морської хвилі, бірюзові відтінки, прекрасні у своєму різноманітті. Актуальні та яскраві насичені кольори, не бійтеся експериментувати з фасоном і наявністю аксесуарів, єдиною умовою є натуральність. Вибираючи, що одягнути на новий рік 2015, не варто уникати і інших м’яких, пастельних кольорів.

Сукні



Якщо у ваших планах запальні і веселі вечірки в колі друзів і близьких, то вибираючи, що одягнути на Новий рік 2015, віддайте перевагу коктейльним сукням. Фасон може бути абсолютно будь-яким, на ваш розсуд. Головне дотримуватися основного правила - природність і натуральність. Вибирайте сукні з натурального шовку, атласу, актуальні всілякі переливаються тканини, які неодмінно сподобаються покровительці 2015 року Дерев'яної Козі. У новорічну ніч намагайтеся уникати нарядів зі штучних матеріалів. Будьте стримані і в аксесуарах: ніяких яскравих блискіток, екстравагантних пір’я і тому подібного у своєму костюмі краще не використовувати.
 
Аксесуари

Тут діють ті ж правила і закони - натуральні матеріали і однотонні кольори. В даному випадку під вечірнє плаття навряд чи підійде дерев'яний браслет, а ось елегантна нитка перлів буде символізувати достаток в майбутньому році і вигідно підкреслить жіночний образ. 



Також вітаються ювелірні прикраси і наявність коштовних каменів - топаз, аквамарин, смарагд. Незважаючи на актуальність яскравих колірних рішень, класичне чорне плаття також буде доречно. З чим одягти чорну сукню новорічну ніч? Це можуть бути лаконічні прикраси, туфлі-човники і невеликий клатч. Дерев'яна коза любить експерименти та ефектність, тому не бійтеся комбінувати предмети різної стилістики і колірного рішення, створюючи оригінальний і індивідуальний ансамбль.

Писком сезону (якщо зими у нас все-таки холодні) стануть шкіряні рукавички, як до ліктя, так і до лінії зап’ястя, хутряні сумочки і горжетки. Проте уникайте кучерявого довгого хутра: вважається, що 2015 рік — рік синьої вівці, а, означає, овчина може позбавити успіху. Актуальніші норка і соболь природних відтінків.


ПЕРЕЙТИ НА ПОВНУ ВЕРСІЮ САЙТУ

Статті до теми:

Модні тренди зими 2014-2015 року

Головний колір 2015 року





На правах реклами