Ми у Facebook
18.12.2014, 14:34

У Рівному обговорили потреби людей з обмеженими можливостями

На засіданні комітету забезпечення доступності інвалідів до об’єктів соціальної та інженерно-транспортної інфраструктури обговорили потреби людей з обмеженими можливостями.
- На місцевому телебаченні бракує сурдоперекладу для людей з вадами слуху, - переконує голова обласної організації Українського товариства глухих Тетяни Кривко. - Адже, вони не мають можливості дізнаватись місцеві новини.

- Інватаксі, пандусів, пристосованих ліфтів, обладнаних туалетних кабінок у громадських місцях, банкоматів, установлених на зручній висоті – усіх цих та багатьох інших речей, які полегшують життя людей з обмеженими фізичними можливостями на Рівненщині ще бракує, - зауважив заступник директора департаменту з питань будівництва та архітектури РОДА Олександр Карачанський.

Ці та інші питання обговорили на засідання комітету забезпечення доступності інвалідів до об’єктів соціальної та інженерно-транспортної інфраструктури у присутності заступника голови Рівненської ОДА Тараса Пустовіта.

Шляхи вирішення проблем шукатимуть вже у наступному році. Можливо, члени комітету звертатимуться за допомогою і до спонсорів.

За матеріалами прес-служби Рівненської ОДА.

Статті до теми:

Депутатів Рівнеради просять виділити землю під футбольне поле
Питання електронного квитка Рівнерада розгляне першим
Рівнян у 2015 році чекають важкі часи





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ