Ми у Facebook
20.12.2014, 13:15

У Рівному пограбували валютника Рулю

18 грудня,близько 6-ї ранку поблизу Рівненського зоопарку на вул. Київській невідомі пограбували 42-річного рівнянина Руслана.
Про це повідомили з СЗГ УМВС України в Рівненській області.

Чоловік їхав автомобілем «Шкода» у напрямку Києва. Невідомі на легковій іномарці створили аварійну ситуацію на дорозі, в результаті чого Руслан змушений був зупинитися.

Зі слів потерпілого, двоє нападників у масках підбігли до його автомобіля, один з яких вистрілив з пристрою для відстрілу гумовими кулями в бічне водійське скло, та забрали сумку із грошовими коштами.

На даний час обставини, особи нападників та сума викрадених грошей встановлюються, кажуть правоохоронці. Працівники міліції просять звернутися за номером телефону 102 всіх тих, хто став свідками цієї події. Конфіденційність гарантована.

За розбій, спрямований на заволодіння майном у великих чи особливо великих розмірах або вчинений організованою групою, карається позбавленням волі на строк до 15 років з конфіскацією майна.

Нагадаємо, що 10 років тому Руслан вже отримав тяжке ножове поранення і тільки чудом вижив, лікувався кілька місяців. Нападник ніякого покарання не зазнав, навіть глузував з Руслана.

У 2005 році Руслан потрапив в ДТП біля с. Грушвиця Рівненського району. Водій автомобіля загинув, Руслан отримав травму. З їхнього авто тоді зникло півтора мільйона гривень, міліція на місці пригоди нарахувала лише 971 тисячу.


Статті по темі:


ДТП у Рівному: «Nissan» врізався у «ВАЗ», який після того збив людину
Рівненщина: у ДТП загинув 47-річний чоловік







На правах реклами