Ми у Facebook
19.12.2015, 10:00

19 грудня: Миколи святкують День ангела. Не забудьте привітати!

19 грудня - День ангела у Миколи.
Значення імені Микола: «Переможець народів»

Походження ім'я Микола: Ім'я походить від давньогрецького імені Ніколаос. У Франції - Нікола, Кола, в Угорщині - Міклош, у Німеччині - Клаус, в Скандинавії - Нільс.

Характер Миколи: Микола з дитинства росте міцним і здоровим, хворіє рідко. Не пристає з капризами до батьків, напевно, тому вони не завжди приділяють Миколі достатньо часу. Вчиться добре по всіх предметах. Серед однолітків його відрізняє сила, активність і кмітливість. Труднощі долає без сторонньої допомоги. Урівноважений, працьовитий і працездатний.

Привітання до Святого Миколая

Микола здатний опанувати будь професією, буде добре заробляти. У колективі простий у спілкуванні, дружелюбний. На посаді керівника в Миколі можуть проявитися риси, що характеризують його як жорстокого й навіть деспотичного людини. Підлеглі будуть побоюватися його. У стані гніву погано контролює свій стан, здатний «наламати дров».

Микола легко захоплюється жінками. Жінку, яка йому сподобалася, відразу ж запрошує на побачення й через кілька днів може запропонувати їй вийти за нього заміж. Думка навколишніх його при цьому не цікавить. У любові жагучий, але ревнивий.

Обираємо вітання до Дня народження разом!

Здатний багато роботи, пов'язані з благоустроєм свого будинку, виконувати самостійно. Допомагає дружині в збиранні, ходить за покупками. Дуже любить дітей. Балує їх, потурає всім їхнім примхам і капризам. Миколі треба бути обережним з алкоголем, - негативний вплив алкогольних надмірностей на здоров'я тут виявляється сильніше, ніж у деяких інших імен.

Вітання на Новий рік: чого побажати рідним людям?


Фоносемантика: Слово Микола справляє враження чогось красивого, безпечного.

Талісман: Бумеранг

Колір: цегельно-бежевий

Камінь: Сапфір

Знак зодіаку: Ім'я підходить Тельцям, Дівам, Терезам, Стрільцям, Рибам

Путешествуйте согласно своему Знаку Зодиака!






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ