Ми у Facebook
19.12.2014, 08:34

Рівнян запрошують до резиденцій Святого Миколая та Діда Мороза [+Фото]

Вже зовсім згодом ми будемо відзначати новорічні та різдвяні свята. У новій програмі «Ранкова кава» ми говоримо про відпочинок взимку, а зокрема — про цікаві пропозиції, які дарує рівнянам туроператор «АРГО-клуб». На всі наші запитання відповість директор фірми Любов Альошко.
- Якщо говорити саме про новорічні пропозиції, то які з турів можуть, на вашу думку, по-особливому подарувати святковий настрій?

- Новий рік справді вже зовсім незабаром, ми відчуваємо, що вже залишилося зовсім трохи часу, і у двері постукає Новий 2015 рік.  Особливо в новорічну казку вірять діти, які взимку з нетерпінням і цікавістю чекають дива. Для маленьких рівнян на новорічні свята ми пропонуємо тур до білоруської резиденції Діда Мороза, що знаходиться у Біловезькій пущі.  Це 15 гектарів території, де є вольєри з тваринами, де загалом можна багато чого побачити і просто приємно погуляти. Водночас там гарно розвинена інфраструктура, тож туристи мають змогу насолоджуватися усіма благами сучасного світу – готелями та ресторанами. Але найцікавіше – це те, що на один день ми їдемо до резиденції Діда Мороза, де веселимося всіма родинами. Там оживає казка: бігають ельфи, дітям дарують подарунки, тож гарний настрій усім просто гарантовано. Мрієте про казку – ми можемо її організувати!

Вконтакті - туроператор "Арго-клуб" м.Рівне

- А якщо говорити про Україну, то чи є у нашій країні резиденції Святого Миколая чи Діда Мороза?

- На щастя для усіх нас, зовсім неподалік від нас у місті-фортеці Кам’янці-Подільському відкривається резиденція Святого Миколая. Вона знаходиться у прекрасному готелі й починає свою роботу вже 13 грудня. Там будуть цікаві майстер-класи для дітей, а зустрічатиме маленьких гостей казковий Домовичок Кузя. Усі можливі розваги тут зібрано в одному місці, але найважливіше – на маленьких гостей чекатиме Святий Миколай, який може виконати бажання дітвори. Після цього екскурсанти переїжджають до Сонячної долини і там вже можна насолодитися горами, катанням на лижах і сноутюбах. Дуже добре, що у долині є спеціальні майстер-класи і для дітей, щоб навчити їх кататися, для цього є навіть спеціально обладнані маленькі гірочки.

- А якщо говорити про цінову політику цих двох турів: до резиденцій Діда Мороза та Святого Миколая?

- Ми враховуємо ту ситуацію, що склалася нині в державі, й встановлюємо лояльну цінову політику. Тури будуть коштувати 400 гривень і ми переконані, що кожна родина може собі дозволити такий відпочинок. Ми хочемо, щоб якомога більше дітей відчули чудовий новорічний настрій.

- Багато рівнян мріють зустріти прийдешній 2015 рік у Європі. Які можете цікаві тури запропонувати цим людям?


- Передріздвяна, передноворічна Європа вся палає яскравими гірляндами, там постійно проводяться найрізноманітніші ярмарки, і саме тому люди мріють побачити те, чого немає зараз в Україні. У нас є партнери, які роблять шикарні новорічні тури, я й сама з друзями хочу їхати у такий! Веду мову про тур Будапешт – Відень – Прага, його ціна становить лише 99 євро. Новий 2015 рік ви зустрінете у Празі і відчуєте святковий настрій сповна! Є трошки дорожчі тури, за 139 євро – це Венеція, Італія, але я впевнена, що ці подорожі не можуть нікого лишити байдужим. Побачити Європу – надзвичайно, а у Новий рік – це ще більш захоплююче! Вулицями гуляють Санта Клауси, Снігурки, бігають ельфи і очі просто розбігаються від усього казкового, незвичайного, феєричного, що тебе оточує!

Фейсбук - Арго-клуб

- Зимовий відпочинок зазвичай асоціюється з катанням на лижах. Де можна любителям такого відпочинку «кайфанути» в Україні та за кордоном?

- Рівняни дуже часто надають переваги саме гірськолижному відпочинку. Можливо, це через те, що ми знаходимося не так далеко від Карпат. Звісно, ціни цього року бажають бути кращими, але в низький сезон ми будемо їздити на Буковель. Це тури на три ночі, вони коштують 650 гривень. Туристи забезпечуються екскурсійним супроводом і перевезенням, тож екскурсантам залишається просто насолоджуватися відпочинком. Якщо ж говорити про високий сезон, то тоді ми плануємо возити людей на Драгобрат.

- А чому саме гора Драгобрат?

- Особливість її в тому, що туди неможливо доїхати звичайною машиною, тож ці тури є особливими. До гори ми під’їжджаємо, потім пересідаємо на УАЗи і піднімаємося на висоту 1400 метрів. На вершині гори розвинена інфраструктура: всі розваги в одному місті. Готелі, ресторани, дискотеки… Ми пропонуємо ці тури за 1000 гривень, але це неймовірне поєднання ціни та комфорту.

- Але крім тих, хто любить сніг та гори, є і ті, для кого взимку хочеться повернутися у літо. Їм краще прямувати у екзотичні країни, щоб повернути частинку літа в холодну зиму? Які тут варіанти?

- Дуже класно, коли взимку ми можемо хоч на трошки повернутися в літо. Наші екзотичні напрямки – це Шрі-Ланка, Гоа, Таїланд та Єгипет. Звісно, Єгипет буде не таким жарким, але попри це можна насолодитися сонечком. Крім того, уявіть: ви приїжджаєте з відпочинку засмаглі і щодня, дивлячись у дзеркало, згадуєте про літо. Найцікавіша цьогоріч – Шрі-Ланка, адже туроператори нині розуміють становище більшості людей і прагнуть зробити ціни доступними. Так, на Гоа можна полетіти від 550 доларів. Це буде тризірковий готель, а п’ятизірковий – від 700 доларів. Минулого року тільки перельоти на ці курорти коштували стільки, а нині – це вартість цілого туру. Якщо сьогодні ви забронювали тур, то вже завтра можете відлітати. Не потрібно довго планувати, ми все швидко зможемо організувати і з візою проблем теж жодних не буде.
Також можна робити комбіновані тури, коли половину відпочинку – море, а ще половина – екскурсії. Цікава пропозиція – три країни: Індія – Камбоджа – Шрі-Ланка або ще можна В’єтнам. Дорожча, звісно, подорож до «міста майбутнього» - Сінгапуру. Багато людей надають перевагу ще таким країнам як Ізраїль та Об’єднані Арабські Емірати. Дуже цікаво побачити новітні технології, які раніше можна було бачити тільки у фільмах. Багато людей бідкаються, що ціни в доларах, але якщо ви прагнете отримати надзвичайні емоції та приїхати до Рівного з шикарною засмагою, то воно цього варте!

Однокласники — Арго-клуб

- Ваша туристична агенція у Рівному вирізняється тим, що ви пропонуєте цікаві ідеї екстремального відпочинку. Розкажіть про це детальніше.

- З цієї осені ми розпочали екстремальні тури - проводили сплави, а навесні хочемо розпочати ще і рафтинг. У нас є особливий тур – це похід тривалістю 5 днів. В Україні є багато гір, і саме тому ми можемо навіть підлаштуватися під клієнта та організувати індивідуальний тур. Я не можу не сказати про те, що у нас дуже талановитий екскурсовод-супроводжуючий. Він є майстром спорту, це людина, яка була на багатьох вершинах світу. Тому всі люди можуть мати впевненість, що вони у надійних руках і в цілковитій безпеці.
Для того, щоб і далі розвивати екстремальний відпочинок, навесні ми хочемо підкорити велику європейську вершину. Але, щоб підготуватися до такого походу, з 14 грудня розпочинаємо курси альпіністської підготовки.

Там ви зможете відчути увесь «смак» та підготуватися до того, що може чекати під час сходження на вершину гори у Європі. Щоб навчитися та підготуватися, ми піднімемося на вершини українських Карпат - Говерлу, гору Петрос. Засніжені гори просто вражають, саме тому емоцій, я впевнена, у всіх буде дуже багато. Ходити в походи зимою – це зовсім інші відчуття, а життя в будиночках має свій особливий колорит. Такі події роблять барвистим наше життя, це ще одна можливість людині випробувати себе. І якщо ти стоїш на вершині, то відчуваєш себе володарем світу!

Побажання глядачам програми “Ранкова кава!” від Любові Альошко:


Я бажаю усім мешканцям Рівного гарних новорічних і різдвяних свят, щоб у ці дні всі родини збиралися разом за пишними святковими столами, їли смачну кутю та вірили в краще. Хотілося б, щоб у всіх було побільше посмішок, щирих почуттів. А надзвичайні емоції ви можете здобути під час подорожей з нами, феєричних подорожей з  АРГО-клуб!

Туроператор "Арго-клуб"

argo-club.com.ua

м. Рівне, вул. Соборна,1 оф.316
+38 (0362) 23-43-19
+38 (096) 55-78-444
+38 (066) 65-78-444

Ми у соціальних мережах:

Вконтакті - туроператор "Арго-клуб" м.Рівне

Однокласники — Арго-клуб

Фейсбук - Арго-клуб

Skype: argo-club



ПАРТНЕР ПРОЕКТУ ТАЙМ-КАФЕ "HOME"

м.Рівне, вул. Соборна, 106

Бронювання столиків за телефоном: 067 788 25 71






Статті до теми:

Як рівнянам екстремально відпочити взимку: запитання - відповіді

Як рівнянам спланувати відпочинок восени: запитання - відповіді





На правах реклами