Ми у Facebook
19.12.2014, 17:15

У Рівному обговорять, чи збиткові бібліотеки

22 грудня о 14 годині у Рівненській обласній бібліотеці (вул. Короленка, 6, 3-й поверх, відділ мистецтв) Рівненське обласне відділення Української бібліотечної асоціації ініціює проведення круглого столу «Бібліотека – розумні інвестиції».
За інформацією організаторів, уперше в Україні пройде обговорення проблеми повернення бюджетних інвестицій у бібліотеки через сучасні бібліотечні послуги. Науковці-економісти охарактеризують застосування індексу повернення інвестицій (ROI) при забезпеченні бюджетної сфери.

У рамках заходу буде презентовано видання «Розумні інвестиції. Соціально-економічна цінність бібліотек», в якому представлені розрахунки ефективності діяльності бібліотек та оцінка їхнього впливу на громади в Україні. Книга побачила світ цьогоріч у Києві.

До обговорення значення відомостей про повернення інвестицій у бібліотеки і корисне благо для громади долучаться депутати міської та обласної ради, профільних комісій, представники управління культури і туризму обласної державної адміністрації.

Організатор заходу – громадська організація «Рівненське обласне відділення Української бібліотечної асоціації».



До теми:

Рівненська обласна бібліотека - найсучасніша в Україні

У Рівному живе "Супербібліотекар"

Кращі книги Рівненщини 2014 року





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ