Ми у Facebook
20.12.2014, 20:15

Секрети ідеального весілля від рівненської тамади

Весілля — один із найщасливіших днів у житті закоханих і важливо, щоб цей день був ідеальним. Як правильно все зробити, з ким порадитися, як не помилитися з вибором музики та тематики весілля? Звісно, варто порадитися з професіоналом! Секрети ідеального весілля від рівненської тамади Тетяни Кравчук.
Тетяна Кравчук - координатор та ведуча зі стажем, організатор святкового проекту “Loveday”. Вона знає всі підводні течії організації свята та допоможе читачам журналу “Вітаємо” розібратися з найважливішими питаннями, які виникають при підготовці весільного свята.


Яке ми хочемо свято?


Перш за все потрібно визначитися з тематикою весілля, адже саме на цьому будуть будуватися ваші подальші дії. Виберіть декілька стилів, які вам найбільше подобаються. А, потім із них вибирайте свій. Є стилі, які вважаються модними, але не факт,що вони стовідсотково вам підійдуть.. Весілля можна робити в будь-якому стилі, а той варіант, на якому ви зупинитеся, має бути природним та органічним для вас та вашої половинки. Своє весілля ви маєте відчувати серцем. Втілити стильні мрії в реальність вам допоможуть компанії, що займаються оформленням зали.

З ким ми б хотіли провести цей день?


Гості — це ті люди, без яких свято не створити. Від розміру та складу гостьового списку залежить вибір зали, музики та розваг. Для гостей варто підготувати тематичні запрошення та бон-бон»єрки або запросити фотографа і зробити сюрприз – кожному гостю в подарунок магніт з фотографією гостя і молодят, виготовлений прямо у весільний день.

У кого шукати допомоги в організації?

Є така професія – координатор весілля. Це може бути професійний організатор, ведучий або ваша подруга. Людина, яка створює свята разів 100 на рік – знає тонкощі і деталі, вона проведе вас шляхом підготовки вашого весілля допомагаючи правильно розрахувати сили та гроші (збереже частину грошей на вашу весільну подорож). Подруга – теж вихід. Просто пам»ятайте, що вона буде звертати увагу на деталі, які їй подобаються (ваше весілля – репетиція її власного).

В який спосіб?

Приємно зауважити, що в Рівному склалася цікава та зручна послідовність весільного святкування, з урахуванням дорослих гостей і молоді. Але, якщо хочется кординальних змін – будь-ласка - це все можна зробити в іншому темпоритмі, при цьому зберегти всі традиції. Не потрібно боятися робити свято неординарним, адже всі люди хочуть змін. Тому гості оцінять нестандартний підхід до вашого весілля. Весільний фуршет (не тільки солодкий), дискотека, виїздні церемонії, шоу на ходулях, вогняне шоу, барменшоу, танцювальне шоу, фокусники, світлове шоу (в абсолютній темноті), козвацькі розваги, весільні банери, значки (бутон»єрки), пакети паперові для короваю, пісочна церемонія та багато інших цікавих моментів.

Хто працюватиме на нашому святі?

Ведучий, музиканти, фотограф, відеооператор - люди, які створюють атмосферу вашого весілля, тому дуже важливо, щоб вони вам були симпатичні та не дратували своєю присутністю. Вам має подобатися їхня робота. Дуже важливо з ними зустрітися до весілля і оцінити наскільки ці люди вам підходять (ви проживете з ними самий важливий день).

“Свято завжди схоже на вас, воно не може бути гіршим за ваші мрії, тому що це ваші мрії і ваше свято! - каже Тетяна Кравчук, - Налаштуйтеся на позитивний лад, впорядкуйте свої думки, визначтеся з бажаннями і ідеальне весілля вам гарантовано, а я завжди готова вам допомогти як координатор або ведуча ” 067 7707812, Loveday.rv@gmail.com



Журнал "ВІТАЄМО!" №3 (16), 2014

Статті до теми:

Поради рівнянкам: у чому зустрічати Новий 2015 рік



Любовний гороскоп на 2015 рік






На правах реклами