Ми у Facebook
22.12.2014, 07:10

У Рівному затримали прокурорів з Одеси, які прославляли Путіна

Із міськвідділу міліції їх відпустили, але відкрили кримінальне провадження за фактом хуліганства.
19 грудня у готелі «Форсаж» на вулиці Князя Володимира у Рівному двоє одеситів бігали коридором, вигукували хвалебні слова про президента Росії Володимира Путіна та закликали до сепаратизму, пише rivnepost.rv.ua. Відвідувачі готелю викликали міліцію.

Двох чоловіків затримали та відвезли у відділок, проте вони відмовилися давати будь-які покази міліції, скориставшись своїм правом на мовчання.

Тим часом рівненській «Свободі» стало відомо, що затримані — не прості мешканці Одеси. 20 грудня активісти партії пікетували Рівненський міськвідділ міліції з вимогою назвати прізвища затриманих.

Правоохоронці Рівного тим часом повідомили, що затримані не надавали посвідчень, як б засвідчили, що вони працюють у правоохоронних органах. Втім, не заперечують, що один із них очевидно таки працівник прокуратури. Інший нібито приватний підприємець. Із відділку одеситів відпустили. Відкрили кримінальне провадження за фактом хуліганства.

До слова, прес-секретар рівненської «Свободи» Євген Іванішин у Facebook оприлюднив прізвища затриманих - Малик Олександр Анатолійович та Рум'янцев Олександр Володимирович. «Обоє працівники прокуратури м.Одеса» — додав Євген.






На правах реклами