Ми у Facebook
22.12.2014, 11:12

Депутат Рівнеради знає, як уникнути відключень електроенергії

Депутат Рівненської міської ради Святослав Євтушенко запропонував свій варіант вирішення проблеми з відключенням електроенергії.
На Рівненщині вже є графік відключення електроенергії. Та попри це така ситуація ускладнення багатьох підприємств та й прості жителі області відчувають дискомфорт.

Депутат Рівнеради Святослав Євтушенко вважає, що можливість уникнути відключень електроенергії - пошук альтернативних джерел енергії.

- Частково вирішити ситуацію, яка склалася можна, почавши виробляти альтернативне паливо, яке фактично є замінником природного газу. Його можна використовувати для роботи котелень і промислових підприємств. Та для цього необхідно внести зміни до законадавства, щоб в Україні могли працювати та будуватися сміттєпереробні заводи. До парламентських виборів про це мовчали, бо всі добре розуміли, що це не додасть рейтингу кандидатам, - коментує ситуацію Святослав Євтушенко.

- Коли ж я піднімав питання переходу на альтернативні ресурси, тоді це не сприймали серйозно. Нині ж ми починаємо бачити перші наслідки нестачі ресурсів. Найгірше те, що якщо нічого не робити, то ситуація не зміниться і не відомо, до яких наслідків це може призвести. Сьогодні нам вже почали вимикати погодинно світло для економії, а до чого може дійти далі — страшно передбачити.

Статті до теми:

Зміни у графіку відключення електроенергії у Рівному

Графік аварійних відключень світла: карта Рівненської області





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ