Ми у Facebook
26.12.2014, 07:55

Гороскоп на 26 грудня: у кожного свій шлях і свої клопоти

Сьогодні доведеться попрацювати, побігати. Багато термінових, недороблених справ. Але надто поспішати й особливо переживати з цього приводу не варто. Все одно деякі проблеми відпадуть самі по собі, інші завдання можна перенести аж на середину січня.
Астрологічний прогноз: 26 грудня 2014, п’ятниця.

5/6 місячна доба. Місяць у знаку Риби (перша чверть, росте).

Досить метушлива п'ятниця, хоча думки можуть бути десь далеко.

Ранок сприятливий для вирішення різних формальних питань, уточнення, перевірки, узгодження, звітів і планів. Це непоганий час для будь-якої клопіткої роботи, що вимагає терпіння, підвищеної уважності.

Будьте готові до якихось невдалих збігів обставин, відмов, скасування зустрічей. У когось погіршиться настрій і самопочуття.

Не ображайтесь на людей і не нарікайте на свою долю. Женіть від себе неприємні спогади й образи. Сприймайте все як є і просто рухайтесь вперед, як підказує інтуїція, серце, совість і кожна конкретна ситуація.

Стосунки з близькими та коханими більш-менш спокійні, дітям весело, а в батьків та начальства і своїх клопотів вистачає.

Вечір набагато активніший, але нікуди не треба поспішати – насолоджуйтесь самим процесом спілкування з близькими, коханими, друзями і просто цікавими людьми.

Нові знайомства можуть пов’язані з якимись непорозуміннями і нервовими моментами. Але хто знає, може, саме ця людина в майбутньому стане вашим найбільшим коханням чи найнадійнішим діловим партнером.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Гороскоп на тиждень 22 – 28 грудня
О чем говорит наш сон в понедельник и что часто снится с четверга на пятницу
Ежедневный лунный гороскоп покупок





На правах реклами