Ми у Facebook
27.12.2014, 09:30

ДАІ Рівненщини затримали злочинця на викраденій автівці [+Фото]

Нещодавно інспектори ДПС взводу з обслуговування стаціонарного посту №2 роти ДПС ДАІ міста Сарни затримали автомобіль «ВАЗ-2109» та особу, яка підозрюється у скоєнні незаконного заволодіння вказаного легковика.
Як повідомляє прес-служба ДАІ Рівненської області, близько другої години ночі була помічена автівка марки «ВАЗ-2109», червоного кольору, водій якої намагався здійснити об’їзд стаціонарного посту.

Це викликало певну підозру, автомобіль був зупинений. Після огляду було встановлено, що реєстраційних документів на т/з у водія не було. Крім цього, під час огляду було виявлено, що замок запалювання мав певні пошкодження.

Пізніше правоохоронці встановили, що особа, яка керувала автомобілем «ВАЗ – 2109», підозрюється у скоєнні незаконного заволодіння цього автомобіля у місті Кузнецовську.



На місце події правоохоронці викликали слідчо-оперативну групу Сарненського райвідділу міліції. На даний час 20-річний чоловік, мешканець міста Сарни та його спільники, які підозрюються у вчиненні злочину, затримані.

Їм повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення передбаченого частиною 2 статті 289 Кримінального кодексу України. Судом зловмисникам обрано міру запобіжного заходу – домашній арешт.

Див. також:

Рівненщина: бухгалтер підприємства привласнила "чорнобильські" кошти

Увага! Допоможіть знайти рівнянина, якого розшукують за скоєння злочинів [+Фото]





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ