Ми у Facebook
29.12.2014, 19:00

Рівне: "Укртехнофос" будує Європу в Україні

Група компаній "УкрТехноФос" ось уже впродовж 14 років на власному досвіді та бізнесі демонструє шлях від створення гуртового-роздрібного складу до одного із найбільших операторів національного ринку мінеральних добрив.
Не перший рік "Укртехнофос" працює зі своєю продукцією на ринках європейських країн. Поки багато політиків лише говорили про євроінтеграцію, рівненське підприємство власними зусиллями "прорубало вікно в Європу". Підписання економічної асоціації з ЄС не стало для рівнян несподіванкою – до відкриття європейського ринку "Укртехнофос" підготувався завчасно.

Подія 2014 року для групи компаній "Укртехнофос" – це налагодження виробництва комплексного добрива “U●Phos”, яке не має аналогів в Україні і сміливо може конкурувати із закордонними аналогами. Воно виготовлене на новому заводі поблизу Рівного промисловою потужністю більше 120 тисяч тонн у рік на сучасному високоякісному обладнанні за новітніми науковими розробками.

– Унікальність нашого добрива в тому, що основні макро- та мікроелементи: азот, фосфор, калій та сірка, а також мікроелементи поєднані відтепер в одній гранулі, – пояснює генеральний директор групи компаній "Укртехнофос" Юрій СУПРУНЮК. – Тим самим доступність до однієї рослини, її найвіддаленішого корінця, буде однаковою для всіх речовин.
Новинкою рівнян зацікавились, знову ж таки, в Європі – група компаній "Укртехнофос" постійно працює над освоєнням іноземних ринків: проводить переговори з партнерами з-за кордону, успішно бере участь у міжнародних виставках, стажує працівників у європейських країнах. Таким чином, рівняни почуваються впевнено на світовому ринку мінеральних добрив, і конкретними справами "будують Європу в Україні", спонукаючи світ говорити про українське як сучасне, якісне, конкурентноздатне.



Інноваційний розвиток – це одна складова діяльності групи компаній "УкрТехноФос". А інша – це те, що це підприємство можна назвати одним із найвідповідальніших у сфері агробізнесу. Адже "Укртехнофос" супроводжує свої мінеральні добрива від агрохімічного аналізу ґрунтів із наступним узгодженням формул і асортименту добрив – до постачання і внесення їх прямо на поле. У комплексі вся ця діяльність, знову ж таки, якраз і є живим прикладом запровадження в Україні європейських стандартів.

– Як керівник підприємства я щодня націлюю колектив на результат: яке покращення можна зробити на кожному робочому місці, яку інновацію запровадити, які ще види продукції можна виготовляти на існуючому обладнанні, як підвищити конкурентноспроможність, збільшити обсяги та різновид продукції, що експортується, аби українське купували у світі, – розмірковує вголос Юрій Супрунюк. – Адже ми не можемо відразу змінити всю державу в цілому, але можемо і повинні щодня змінювати на краще світ навколо себе. Як громадяни, наш колектив робить це через волонтерську діяльність — допомогу як військовим, так і мирному населенню Сходу. До слова, в колективу “Укртехнофосу” нині працює двоє переселенців із Донбасу. Зміцнювати єдність України через людські контакти — одне з ключових, як на мене, завдань на сьогодні і для влади, і для небайдужих громадян. Державу врятують не бюрократи і не чиновницькі звіти, а щоденна робота: створення якісних продуктів і послуг. Саме тому як підприємство ми прагнемо рухати вперед економіку Рівненщини та України в цілому.

До теми:

Юрій Супрунюк і "Укртехнофос" - у програмі "Ранкова кава"

Чим добриво може допомогти українській економіці

Юрій Супрунюк: "Завжди рухатися тільки вперед"

2014: підсумки року на Рівненщині

Підсумки 2013 року для Рівного та Рівненщини

2012: підсумки року для Рівного та Рівненщини

2011: підсумки року для Рівного та Рівненщини





На правах реклами